Spune-mi cine ești, ca să-ți spun ce cristale naturale să ai în casă!

E în firea noastră să avem temeri și să ne consumăm pentru lucruri mărunte. Lupa fricii le mărește considerabil, iar energiile negative ajung să ne guverneze viața, dacă nu găsim o modalitate de a atrage asupra noastră energiile pozitive ale naturii. Ducem grija zilei de mâine, ne temem de eșecul profesional sau amoros, de problemele de sănătate, de slăbiciunile noastre. Cum scăpăm de aceste aspecte care ne tulbură echilibrul interior și ne afectează în cel mai negativ mod viața? Nu foarte multe persoane cunosc efectele terapeutice ale cristalor naturale, beneficiile datorate încărcării cu energie extrasă de milenii din seva Pământului. Unii pot fi sceptici și vor utiliza cristalele doar în scop decorativ, dar consider că merită să dai șansa acestor elemente naturale atât de maiestuos lucrate de Divinitate, care a lăsat să zacă în ele cele mai autentice energii, cele din adâncurile țărânii din care însuși omul a fost modelat.

Atunci când sunt așezate în anumite puncte din casă, cristalele atrag energiile pozitive și le canalizează spre tine, astfel încât să scapi de povara grijilor, ghidându-te spre o perspectivă senină, de unde îți vei putea calcula cu calm pașii spre rezolvarea problemelor.

9 cristale protectoare pe care le-aș utiliza pentru un strop de echilibru în casă și în viață
StoneMania.ro

1. Cuarț transparent pentru hol, intrarea în casă

Renumit pentru efectele sale puternice de purificare, cuarțul transparent elimină energiile negative și stochează doar intențiile pozitive. Puritatea lui te poate ajuta să-ți clarifici mintea și sufletul, să îți lași problemele de la serviciu la poarta casei pentru a te bucura de liniștea căminului tău.

2. Pirită pentru sufragerie 

Cristalul aduce energie pozitivă, atrage optimismul și aduce veselia în casa unde este amplasată în punctul de sud-est al încăperii. Este și o piatră protectoare, care limpezește gândirea și ajută la menținerea bucuriei și armoniei în cămin. 

3. Lepidolit pentru dormitor 

Pentru ca ziua să-ți fie plină de reușite, un somn odihnitor este absolut necesar. Ca să scapi de griji și de gândurile obsesive care îți provoacă insomnii, amplasează în apropierea patului un lepidolit și te vei bucura de tihna necesară pentru ca ziua de mâine să fie una plină de energie.

4. Smarald lângă fotografia de cuplu 

Piatra aduce noroc în dragoste, fericire, fidelitate, respect în cuplu. Se spune că smaraldul îndeamnă la iubire sinceră și își schimbă culoarea în cazul în care resimte energia negativă a infidelității.

5. Ametistul, bun în orice încăpere a casei, chiar și în grădină 

Cristalul este unic și are capacitatea de a purifica orice spațiu din casă de energiile și vibrațiile negative, transformându-l într-un loc primitor. Este deosebit de potrivit pentru familiile în care au loc frecvente certuri și neînțelegeri, dar și în casa celor cu probleme la nivelul căilor respiratorii, deoarece întărește imunitatea și ajută la vindecarea bolilor care apar la nivelul aparatului respirator. Amplasat în zona de nord-est, ametistul va activa latura spirituală a casei, în sud, va stimula faima și reputația, iar în sud-est, va atrage prosperitate și bogăție.

6. Jad pentru locul preferat de relaxare 

Acest cristal reface legătura cu Pământul, susținând calmul, pacea, îndemnând la meditație. Este recomandat în armonizarea relațiilor dintre oameni, consolidând răbdarea și protejând împotriva energiei negative. Atrage norocul în toate compartimentele vieții și conferă luciditate celui ce o amplasează în locuința sa. Nu-l amplasa în zonele de nord și de sud ale locuinței.

7. Ochi de tigru pentru mașină 

Ești nesigur pe ceilalți participanți la trafic sau detești să aștepți minute în șir în intersecții blocate? Păstrează în torpedou un Ochi de tigru pentru stimularea încrederii în sine, a voinței și a răbdării. Îmbunătățește acuitatea simțurilor, adaugă vitalitate și creează sentimente de siguranță chiar și când te afli în locuri sau situații necunoscute. Pentru a purifica spațiul de energiile negative, îl poți așeza și aproape de intrarea în casă.

8. Hematitul pentru locul de muncă 

Este considerat a fi „o a doua casă” din pricina perioadei îndelungate pe care o petrecem zilnic la locul de muncă, păstrează în preajmă un hematit, cristal care te ajută să rămâi obiectiv, cerebral, stimulând capacitatea de concentrare. De asemenea, contracarează stările de moleșeală și oboseală, reducând teama și îngrijorările. Dacă lucrezi de acasă, îl poți amplasa într-un punct nordic pentru a activa zona carierei.

9. Malachit în buzunar pentru călătorii

Este cel mai iscusit protector al celor care călătoresc, apărându-i de orice posibil accident. Strecoară un cristal în buzunar atunci când pleci în vacanță cu avionul sau urmează să tranzitezi o autostradă aglomerată. Se spune că piatra va încerca să te avertizeze în cazul unui pericol iminent și se va sparge. 


Unde găsești cristale pentru casă?

Ca să te asiguri că ai în casă cristalele adecvate nevoilor tale, nu e nevoie să mergi să sapi în rocă pentru a le găsi. Este adevărat că trebuie să fii foarte atent și la autenticitatea cristalelor, ca acestea să fie cu adevărat naturale, nu copii realizate industrial, din plastic topit, dar le poți găsi foarte ușor prin câteva click-uri. Pentru asta, poți arunca o privire pe site-ul celor de la StoneMania Bijou, iubitori de pietre și cristale naturale, cu adevărat încărcate de puterea naturii. Nu vei găsi doar cristale pentru casă, ci și sfaturi despre beneficiile fiecărei pietre în parte ori articole care prezintă o serie de cristale care funcționează pentru rezolvarea unei anumite probleme. Tot aici vei găsi și bijuterii cu cristale pe care le poți purta mereu pentru a le simți energiile pozitive.

StoneMania.ro

StoneMania Bijou și-a început activitatea în 2013, iar în acest moment, pe site se găsesc expuse peste 10.000 de produse din categoriile Cristale naturale, Feng Shui și Aromaterapie. Cristalele naturale sunt importate din toată lumea, din țări precum Brazilia, India, Pakistan, Africa de Sud, China sau Peru, fiind comercializate în stare brută, șlefuite sau integrate în bijuterii confecționate manual. În magazin, bijuteriile se pot modifica pe loc, dacă este cazul, iar toate cristalele vin însoțite de certificat de garanție și conformitate.

Bijuteriile cu cristale confecționate la StoneMania Bijou pot fi purtate în funcție de zodie, pentru chakre, pentru proprietățile lor terapeutice și, nu în ultimul rând, pentru frumusețea lor naturală. Cristalele folosite de StoneMania Bijou în confecționarea bijuteriilor pentru zodii, chakre, protecție, prosperitate și dragoste sunt 100% naturale, netratate.


Articol scris pentru SuperBlog 2020

Comentarii

Voi citiți...