Jos pijamalele, sus cumpărăturile de Black Friday!

Noiembrie, vineri
Black Friday!

Ce zile încărcate are și luna noiembrie, nu e vineri și totuși... e Friday! Black Friday! Și nu oriunde. E Black Friday pe ANSWEAR.ro! Se înțelege de ce ziceam că noiembrie e o lună plină de zile... pline!

Answear.ro

Black Friday nu ține cont de pandemie

E total greșit să credem că situația actuală înseamnă că ne cumpăram numai pijamale, papuci de casă și șosete pufoase. Black Friday reprezintă ocazia perfectă să investești în articole de îmbrăcăminte pe care le ai în vizor de mult timp, fie piese clasice, care nu se demodează niciodată, fie articole în tendințe sau stiluri de care ți-a fost frică să te apropii și să investești sume prea mari. Oricum ar fi, viața e frumoasă și merită să o trăiești cum se cuvine, chiar dacă stai mai mult pe acasă. Important este să îți menții moralul sus, să ai încredere că totul va reveni în curând la normal și să investești în tine cum ai face-o de obicei. Deci, jos cu pijamalele, e timpul pentru cumpărături cu stil, de Black Friday! De cu bună dimineață, am luat o cană de ceai și m-am așezat în fața laptopului....

Patru cești de ceai mai târziu, același loc...

E captivant să cauți haine la reducere în online. Partea cea mai palpitantă este căutarea când, scroll după scroll, descoperi articole vestimentare care te intrigă nu numai în ceea ce privește aspectul, cât mai ales prețul. Adică, nu poți să rămâi imun la o rochie sau o cămașă feminină de la Silvian Heach, când și prețul a scăzut precum gradele din termometru, cum pentru mine acest brand reprezintă un etalon, nici nu am simțit cum trece timpul la vânătoare de comori pentru noua garderobă...

Black Friday 2020 este unul special

Cred cu tărie că ediția de anul acesta a popularei sărbători din „calendrarul” vânzărilor este una deosebită. Ea vine după un an care ne-a supus la niște probe și ne-a dat obstacole de sărit cu duiumul. Dar suntem aici și merităm să reclădim imperiul încrederii și al speranței că totul se va termina cu bine foarte curând. De aceea, să-ți cumperi haine noi de Black Friday 2020 poate însemna că îți cumperi haine de sărbătoare. Poate să nu fie vorba despre ceva extravagant sau foarte elegant, dar va fi articolul pe care îl vei scoate la defilare cu prima ocazie când lumea va începe să își reia ritmul și echilibrul din trecut. Iar dacă până acum ai încercat să nu investești sume mari, acum este momentul să te relaxezi și să îți ridici moralul răsfățându-te cu îmbrăcămintea dorită.

Ce cumpărăm de Black Friday?

Varietatea articolelor și prețul atractiv se pot transforma în capcane care te vor duce în pagubă, dacă nu știi cu certitudine ce îți dorești de Black Friday. Ca să te lămurești, urmează câțiva pași simpli:

1. Eliberează-ți dressingul de hainele de vară și decide care sunt articolele care îți lipsesc pentru a-ți completa ținutele de toamnă-iarnă.

2. Alcătuiește o listă în momentul în care hoinărești prin magazine (în zilele noastre, cele online sunt mai eficiente și mai sigure) și lasă informația acumulată să se sedimenteze peste noapte. Gândește la rece!

3. Ia listuța, deschide dressingul și pune-ți următoarele întrebări pentru fiecare articol pe care l-ai notat:
  • Când pot purta așa ceva?
  • Cu ce pot combina această piesă?
  • Unde pot purta acest articol de îmbrăcăminte?
  • Cât timp intenționez să îl port?
Astfel, din acea listă lungă, se vor cerne doar hainele pe care ți le dorești cu adevărat și îți sunt într-adevăr utile, indiferent că sunt clasice și nu se vor demoda curând ori că fac parte din tendințe actuale și vrei să te joci cu stilurile. 

ANSWEAR.ro e alături de tine de Black Friday

Găsești produse 100% originale și livrare rapidă din stoc, ANSWEAR fiind retailerul multibrand lansat în Polonia ce se află în continuă ascensiune pe toate pieţele în care este prezent, inclusiv pe piața românească, unde este prezent din noiembrie 2015. Pentru această ediție de Black Friday, ANSWEAR a pregătit reduceri de până la 70%, ca să ai parte de o experiență relaxantă și plină de bucurie, după un an greu în care, probabil asemenea mie, și tu ai retrogradat puțin achiziția de îmbrăcăminte și încălțăminte pe lista de priorități.

După multe căni pline cu ceai aburind, după ce am cercetat cu atenție site-ul, dressingul și am respectat pașii propuși mai sus, am decis să adaug în lista de dorințe mai multe articole de sezon pentru că, dacă am învățat un lucru din tot acest an, acel lucru a fost să mă bucur mai mult de prezent și să las totul să vină de la sine, să las planurile pentru un moment din viitor, mai apropiat de punctul în care doresc să le și pun în aplicare. Asta înseamnă că nu repet greșeala de anul trecut, când mi-am luat costume de baie de la reduceri pentru un viitor concediu pe litoral. Dar anul acesta nu am ajuns nici la piscină, de unde mare, soare, plajă, costum de baie? Îmi place să rămân optimistă, că viitorul este mai puțin sumbru decât ultima perioadă, dar zău că e mai mare dezamăgirea când ai toate ținutele planificate și un virus mic și rebel îți pune piedică, iar planurile ți se rostogolesc în abis precum bolovanii într-o prăpastie întunecată.

Așadar, lista!

Cămașă Silvian Heach, Answear.ro

Cămașă Silvian Heach, Answear.ro

Blugi Silvian Heach, Answear.ro

Pulover Silvian Heach, Answear.ro

Cardigan Silvian Heach, Answear.ro

Palton Silvian Heach, Answear.ro



Tu ce alegi de Black Friday?

Articol scris pentru SuperBlog 2020

Comentarii

Voi citiți...