Nu-ți lăsa copilul să te ia prin surprindere

Și mult și-au mai dorit împăratul cu împărăteasa lui să aibă un copil care să moștenească împărăția glorioasă a neamului lor. După mulți ani, dorința lor cea mai arzătoare a fost îndeplinită și împărăteasa născu un fecior care nu mai avea seamăn pe pământ. Ochii îi licăreau ca două stele pe bolta întunecată, părul său bălai părea rupt din razele diafane ale soarelui, iar plânsul său era cea mai duioasă melodie pe care curtenii o auziseră. Până și păsările care ciripeau în grădina împărăției se opreau din cântul lor și se așezau pe pervazul de la fereastra camerei copilului ca să-l asculte. 

Clipele petrecute alături de copilul lor, pe care l-au numit Făt-Frumos, erau cele mai frumoase și cele mai râvnite din viețile lor. Doar că, micul lor fecior îi luă prin surprindere: creștea într-un an cât alții în șapte. Pătuțul a devenit neîncăpător, căruciorul i-a devenit mic. Scaun auto nu aveau, dar cu siguranță și acela trebuia înlocuit. De ce? Din pricina alegerilor nepotrivite pe care mulți părinți tind să le facă atunci când aleg toate cele neceseare pentru copilul lor. Astfel de alegeri nepotrivite s-au petrecut, se petrec și se vor petrece atâta vreme cât părinții și copiii vor umple lumea cu iubirea lor nemărginită. Unii pun pe primul loc aspectul și nu țin cont de funcționalitate, alții sunt la primul copil și nu știu exact de alegeri să facă și ar avea nevoie de îndrumare.

Cum să te asiguri că faci cel mai bune alegeri când primul copil e pe drum

1. Pătuțul


Siguranța trebuie să fie pe primul loc, indiferent de tipul ales. Pătuțul clasic este cel din lemn, cu cadru reglabil pe înălțime, astfel încât acesta să devină un spațiu de joacă în miniatură când Făt-Frumos al tău sau Ileana Cosânzeana vor deveni activi. Este un pătuț fix și trebuie să ții cont de dimensiunile lui și ale locului în care vrei să îl amplasezi. Nu în ultimul rând, salteaua trebuie să fie confortabilă, preferabil din spumă sau din fibre naturale. Poți alege dintr-o gamă largă și prețuri variabile consultând lista cu pătuțuri de pe site-ul BeKid.

Pe de altă parte, un alt tip de pătuț este cel cu schelet metalic și materiale textile și plastice. Sunt pliabile, portabile, potrivite pentru părinții care decid să călătorească alături de puiul lor. Aruncă o privire peste aceste pătuțuri pentru copii de la Arti și alege articolul potrivit atmosferei din camera copilului tău.

2. Căruciorul

La acest capitol, situația se complică, fiind similară cu problema mașinilor pentru adulți. Pe piață există atât de multe modele de cărucioare, încât este foarte greu să găsești compormisul ideal între aspect și funcționalitate.

Cărucior ideal = Spațiu + Greutate + Accesorii + Scop + Calitate

                        = De cât spațiu dispui pentru depozitare?

                        = Câte kilograme ești dispus să cari până la etajul X?

                  = Cât de importante sunt pentru tine geanta, plasa de țânțari sau suportul pentru pahar incluse în prețul căruciorului?

                   = Cu ce scop este ales acel model: plimbări în curte, în imediata vecinătate a casei, în călătorii, pe drumuri asfaltate sau neasfaltate?

                         = Cât de important este să beneficiezi de o garanție?

Ținând cont de această ecuație cu multe necunoscute, lasă-te inspirat de această listă cu cărucioare pentru copii de pe site-ul BeKid. Vei găsi cărucioare standard, reversibile, tip umbrelă, 2 în 1 sau chiar 3 în 1. 

De reținut: Căruciorul ales trebuie să răspundă tuturor necesităților tale și ale copilului, în funcție de stilul de viață al fiecărei familii. Ce spui de articolele din secțiunea cărucioare pentru copii de la Altabebe? Decizia îți aparține. Oricât de bine intenționați sunt apropiații noștri când ne ajută cu sfaturi, trebuie să ținem cont de propriile nevoi, iar vizualizarea cât mai multor modele este cea mai bună metodă de a face alegerea potrivită.

3. Orice altceva ai nevoie...

... cumpără din timp. Anumite obiecte sunt necesare de dinainte de venirea pe lume a copilului. Pătuțul, căruciorul, trusoul pentru maternitate, articolele pentru igienă și îngrijire sunt recomandate să fie cumpărate din timp, astfel, pe lângă necesitatea acestor lucruri, vei economisi timp pe care îl poți dedica puiului tău. Documentarea, luarea unei decizii durează mai mult decât plasarea comenzii și livrarea.Așadar, asigură-te că achiziționezi din timp orice altceva ai avea nevoie.

... găsești la BeKid!

BeKid este unul dintre cei mai importanți furnizori din România de produse pentru copii. Magazinul online www.bekid.ro conține peste 60.000 de produse care oferă calitate și siguranță. Magazinul se remarcă față de alte magazine de profil prin livrarea rapidă, calitatea produselor, selecția și diversitatea de produse, serviciul de clienți care cunoaște foarte bine produsele, confidențialitate și securitate, informații detaliate și review-uri reale din partea clienților. 

Știai că...
... este primul magazin online de profil care a acceptat plata produselor prin Bitcoin și Ethereum, cele mai folosite două monede virtuale din lume? 
... este primul magazin online din România care a introdus căutarea vocală pe site.
... misiunea Bekid este să aducă fericire în viață clienților, iar pentru atingerea acestui obiectiv, accentul este pus pe îmbunătățirea satisfacției clienților prin creșterea calității serviciilor și a produselor.

Așadar, nu-ți lăsa copilul să te ia prin surprindere! BeKid te ajută să achiziționezi din timp produse de calitate și să alegi dintr-o gamă largă tot ceea ce e bun pentru tine și pentru bebe.

Sursă imagini: BeKid
Articol scris pentru SuperBlog 2020

Comentarii

Voi citiți...