Zâna-Pisicuță de la Christian Tour pentru city-break d'amour

E deja octombrie, acea lună de toamnă când ziua devine tot mai scurtă, schimbăm ora pentru ca întreg procesul de obișnuire a organismului cu noile condiții să devină și mai imposibil, astfel încât iubitorul de căldură și lumină va experimenta o astenie intensă. Pozele în frunze la apus de soare le-a bifat pe listă, plimbările romantice în natură, alături de persoana iubită, i-au fost mereu întrerupte de ploile reci și inoportune, pe Nicu Alifantis cu „Emoție de toamnă” l-a și șters din playlist. Ce rămâne de făcut pentru ca rutina să nu-i veștejească ultima fărâmă de optimism? Cum să păstreze vie căldura iubirii când frigul toamnei amenință cu suflarea-i rece, anunțând tot mai multă plictiseală, oboseală, limitând ocaziile de petrecere a timpului în aer liber. E nevoie de ceva. De câteva momente cu totul speciale. E nevoie de o oază. De un city-break. Un city-break romantic.

Ca să nu cad pradă monotoniei toamnei, pun în aplicare planul în cinci pași, etapă cu etapă:

Pasul 1: Caut pe internet „oferte city break” și analizez cele mai bune oferte.

Pasul 2: Aleg destinația în funcție de bogăția obiectivelor turistice la porțile cărora străjuiește zeul Eros, pentru zile încununate de emoție și fericire.

Pasul 3: Pregătesc din timp bagajul, cel puțin în memorie, căci o astfel de ocazie cere ținute adecvate pentru amândoi.

De acum urmează partea cea mai grea: Cum îi spun jumătății mele că urmează să plecăm? Aș putea să îi spun pur și simplu, dar nu ar avea impactul scontat. Sau aș putea să cer ajutorul unui prieten comun. Ceea ce voi și face! Iată o fotografie cu „prietenul” nostru:
sursă foto: arhiva personală
Pasul 4: Deoarece trebuie să devină un Cupidon pufos, un mesager al iubirii, îl echipez corespunzător:
sursă foto: www.cattime.com
Sper să fie încântat și să coopereze, momentan pare cam... reticent.
sursă foto: arhiva personală
Pasul 5: Într-o seară, când vine de la serviciu, pisoiul nostru, deghizat în Zâna-Pisicuță, îl va întâmpina în prag. De aripioarele fermecate voi atașa o scrisoare ce va elucida misterul apariției:

Bine te-am găsit, om bun,

Zâna-Pisicuță e aici ca să-ți îndeplinească o dorință. Vestea că ai atâta grijă de motanul Tommy a străbătut munți și văi până în Pădurea Zânelor Pufoase, am auzit că ești un stăpân devotat și că iubita ta e la fel de implicată, așa că, drept răsplată, meriți o vacanță: te trimit alături de ea într-un city break în Paris

sursă foto: Blog Christian Tour
Lasă-ți grijile și problemele acasă, căci e un city break Christian Tour și totul e pus la punct până în cel mai mic detaliu, bucură-te de parfumul dragostei în Paris, cuibul iubirii, locul în care Cupidon pândește pe la fiecare colț de stradă. Veți pleca purtați pe aripile iubirii, cu bilete de avion Christian Tour, iar la hotel veți fi răsfățați cu serviciile de trei stele. 
sursă foto: Blog Christian Tour
Urcați pe treptele iubirii de la Place de Montmartre, cu speranța unei vieți în doi plină de armonie divină și încredere de piatră, plimbați-vă ținându-vă de mână prin impresionantele grădini de la Versailles cu credința că dragostea voastră va dăinui veșnic, deveniți personajele propriei vostre povești vizitând catedrala Notre Dame, cu certitudinea că o dragoste sinceră e indestructibilă, asemenea acestui reper ce veghează de secole urbea de pe Sena. Iar mai apoi, cel mai important lucru pe care îl aveți de făcut este ca, în lumina caldă a apusului, să admirați panorama orașului din locul preferat al lui Cupidon: Turnul Eiffel. Gândiți-vă că priveliștea nu e nimic altceva decât o oglindire a propriei voastre povești de dragoste. Nu-i așa că e frumos ceea ce vă înconjoară? Așa e și iubirea voastră. Stăpâna mea, iubita ta, spune că omul trist nu poate să vadă frumusețea lucrurilor din jur, dar dragostea îi deschide ochii și sufletul ca să se poată bucura de viață.
sursă foto: Blog
Christian Tour
sursă foto: European Trip
via Blog Christian Tour
Aromele pariziene sunt partea mea preferată despre care vreau să îți vorbesc. Savurați delicioasele croissante alături de o cafea tare și aromată ca să aveți energie întreaga zi. Deja îmi plouă în gură când mă gândesc la un cordon bleu aburind, la cartofii franțuzești ce poartă mireasma ierburilor de Provence autentice. Iar când o armată de dulci și vanilați soldăței choux a la creme vă vor cuceri iremediabil până și ultimele papilele gustative care au opus rezistență deliciilor anterioare, gândiți-vă la mine, Zâna-Pisicuță, care după ce vei parcurge acest bilet va redeveni motanul vostru, Tommy. Gândiți-vă că sunt bine, acasă, că sunt îngrijit și că nu îmi lipsește nimic. Că în timp ce pășiți pe iarba deasă din grădina de la Versailles, eu nu îmi ascut gheruțele în covorul cel nou și pufos din hol și nici dulapul din sufragerie nu va avea de suferit când va deveni varianta mea casnică a Turnului Eiffel. În schimb, în timp ce voi vă veți bucura de un pat mare și confortabil, nu garantez că nu voi profita și eu, la rându-mi, de patul vostru, pentru a-mi pune în practică somul pisicesc. Să fie cald pe când vă întoarceți, nu de alta... 
sursă foto: arhiva personală
Articol scris pentru SuperBlog 2018

Comentarii

Voi citiți...