Bucătăria ideală spune că sunt FRANKE

Spune-mi ce bucătărie ai, ca să-ți spun cine ești! Bucătăria spune multe despre felul de a fi al unui om, despre cât este de ordonat sau cât de mult preț pune pe calitate. Sau poate că aparențele înșală și bucătăria actuală nu este neapărat cea visată și mult dorită. Dar bucătăria ideală ce ar spune despre cel care o folosește?

Bucătăria ideală ar spune despre mine că sunt:

Familistă

Bucătăria este unul din locurile care adună la un loc toți membrii casei, nu doar la masă, ci și pentru prepararea ei. Acest lucru asigură petrecerea unui timp de calitate alături de cei dragi în timp ce magia din cuptor își răspândește mrejele în aer. Astfel, bucătăria ideală pentru un familist trebuie să fie funcțională și sigură cu cei mici. De aceea există colecția nouă Maris de la Franke, mai ales cuptorul-vrăjitor care oferă loc suficient pentru prepararea mai multor feluri de mâncare, după gusturile fiecărui membru. Asta înseamnă că pot pregăti o tartă, lasagna sau friptură în același timp, fără ca vrăjitorul să amestece aromele în aceeași incantație. Ba mai mult, grație funcției de autocurățare cu abur, cuptorul Maris îmi oferă posibilitatea să fiu familistă și dincolo de pereții bucătăriei și să mă bucur de mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi. Aceasta este magia cuptoarelor incorporabile Franke!

Rebelă

Reinventez, ajustez și adaptez o rețetă după propriile gusturi și preferințe, după inspirația de moment și visele de azi-noapte. Viața este prea scurtă ca să mănânci preparate plictisitoare. Sau s-o petreci într-o bucătărie anostă. Factorul nonconformist are rolul său bine determinat, astfel încât îndrăzneala te poate transforma într-un artist într-ale gătitului acasă. Și cum experimentele cer timp și nu ies mereu din prima, e bine să ai aproape un Mythos. Un sertar încălzire Mythos. Va preîncălzi vesela sau va menține mâncarea caldă până când iese și noul desert experimentat și se poate așeza toată lumea la masă.

Atentă la detalii

Sunt perfecționistă și totul trebuie să iasă ca la carte, astfel că bucătăria ideală trebuie să fie decorată așa încât să atingă granițele unde simplitatea și căldura căminului se întâlnesc. O bucătărie suficient de spațioasă, unde să încăpem cu toții în jurul insulei centrale atunci când decidem să pregătim masa împreună trebuie să fie completată de o fereastă mare, ca să permită luminii să vină în vizită și să ne țină companie de dimineață până la amurg. Acolo, lângă fereastră, trebuie să se afle masa de dining, scaunele, locul unde ritualul culinar este desăvârșit. Ne vom bucura de mângâierea caldă a soarelui, de clinchetul stropilor mari de ploaie, de valsul vântului și al frunzelor ruginite sărutările soarelui  sau de ghidușiile fulgilor de nea. În partea opusă, locul unde tehnologia de calitate înaltă întâlnește cea dintâi necesitate umană: prepararea hranei.

Nerăbdătoare

Mă iubește, nu mă iubește... E gata, nu e gata. În loc să rup petalele rând pe rând, mai bine apelez la aparatul care îmi oferă un răspuns cert. Nu-ți va spune dacă te iubește, dar știe cum să o pregătească astfel încât să fie gata cât mai repede cu putință. Plita cu inducție Smart gătește sau gratinează rapid preparate sănătoase și gustoase. Este prevăzută cu patru zone de gătit, touch control slider cu nouă niveluri de putere și funcție de recunoaștere automată a vasului de gătit. Această plită este menită să îmi ușureze munca din bucătărie și să facă gătitul mai plăcut.

Kilograme-în-plus maker

Când masa se pregătește rapid, în cantități îndestulătoare și într-o diversitate care te îmbie la degustat, vin și kilogramele în plus. Or fi de vină plita și cuptorul Franke, dar nu ai cum să te superi pe ele sau să le cerți. Din prea multă dragoste reușeșc să-ți pregătească atâtea bunătăți!

Elegantă

Finețea execuției, aspectul lucios, negrul clasic, toate par croite pe placul unei persoane sau al unei familii conștiente că, adesea, mai mult înseamnă mai puțin. Acest aspect o face și ușor de asortat cu restul bucătăriei, oferindu-i un farmec aparte.

Franke România a revoluționat gătitul încă de la înființarea sa, oferind soluții complete în domeniul preparării alimentelor și al gătitului. Noutatea o reprezintă colecțiile Mythos, Maris și Smart, care se adaptează noilor cerințe ale consumatorilor sub aspectul funcționalității, cât și al designului. Astfel, brandul Franke devine partenerul de cursă lungă al celor care doresc o bucătărie completă și complexă într-o casă unde petrec tot mai mult timp și unde trebuie să se simtă acasă.

De aceea, bucătăria ideală spune despre mine că sunt FRANKE.

Sursă foto: Franke

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Comentarii

Voi citiți...