Doamna Calitate și domnul Frisomat serbează nunta de argint

Bine ați venit pe la noi! 

Este o ocazie specială pentru noi, pentru familia noastră, și am decis să o sărbătorim cum se cuvine, cu fast, cu o petrecere mare la care să vină toți prietenii și cunoscuții noștri. ChIar dacă numai virtual. 25 de ani nu-s de ici de colo, sunt un sfert de secol. Un sfert de secol în care am împărțit împreună clipele frumoase și momentele de cumpănă, demonstrând că Frisomat și Calitatea fac un cuplu indestructibil. Nu am cedat în fața greutăților, ci am continuat să luptăm pentru idealul nostru. Ne-am străduit să devenim o versiune tot mai bună.
Și iată-ne azi, plini de recunoștință că sunteți părtași la realizările noastre. Și n-au fost deloc puține...

Cu drag,
Frisomat și Calitatea

Orice poveste începe cu „a fost odată...”, dar povestea noastră de astăzi este diferită. Este povestea cu Frisomat și Calitatea în rol principal. Probabil că nu mulți sunteți cei care cunoașteți povestea acestui cuplu. Ei bine, dacă este să o luăm cu începutul, trebuie să știi că s-au întâlnit în anul 1996, la Piatra Neamț. El, un visător român, ea, exemplul viu al determinării belgiene. Rodul simbiozei desăvârșite dintre cei doi n-a întârziat să apară, astfel că, în decursul celor 25 de ani de succes, au avut peste 900 de copilași. Da, deoarece fiecare hală metalică pe care au proiectat-o și construit-o este ca un copil, un urmaș, martor al misiunii lor: de a oferi hale metalice durabile și servicii complete, de la proiectare și până la montare.

„Innovators in steel building” / „Inovatori în construcții metalice”

Pentru a reuși în planurile pe care și le-au propus, cei doi și-au bazat relația pe o serie de valori. Aceste valori îi însoțesc până astăzi, în zilele noastre, când Frisomat privește cu mândrie la toate realizările lăsate în urmă...

DIVERSITATE

Au trecut 25 de ani de când familia Frisomat susține dezvoltarea companiilor din România prin construcția de: 
🏗 spații de depozitare sau producție
🏗 magazine
🏗 showroom-uri
🏗 birouri
🏗 depozite de cereale
🏗 ferme de animale

Astfel, au fost acoperite diverse necesități ale societății de azi. La acestea se adaugă: 
🏗 săli de sport 
🏗 hangare de avioane
🏗 spațiile de recreere 

Prin acestea, compania susține dezvoltarea sportului și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut, tradițional și în deplină siguranță. 

ORIGINALITATE

Frisomat este singurul constructor internațional care acoperă întreg ciclul constructiv, punând la dispoziția clienților o abordare integrată: 
1. Proiectează 
2. Produce
3. Livrează
4. Construiește / Montează hale metalice.

ÎNCREDERE

Până în acest moment, compania a construit peste 974 de hale metalice, acoperind peste 982.000 mp și fiind partenerul de încredere a peste 869 de antreprenori din România. Pentru fiecare proiect a fost investită întreaga expertiză, astfel încât fiecare antreprenor și afacere care au ales să pornească la drum alături de Frisomat să obțină cel mai bun raport calitate-preț posibil.

INOVAȚIE

Materialul folosit pentru construirea halelor metalice este oțelul laminat la rece, astfel că acestea sunt optimizate încă din faza de proiectare, proces care costă cu până la 30% mai puțin oțel, fără a afecta durabilitatea produsului finit, impactul fiind deosebit de benefic: sunt reduse costurile de transport și asamblare.

LONGEVITATE

Durata medie a unei afaceri în România este de 10 ani, dar povestea Frisomat merge mai departe, plecând de la convingerea că, prin exemplul și povestea de succes, compania poate să fie și de acum înainte o sursă de inspirație și un partener de încredere pentru alți antreprenori din România și nu numai.

RESPECT

Față de client, față de valorile companiei și față de mediul înconjurător. Oțelul utilizat provine din exploatare sustenabilă, iar energia utilizată în procesul de producție provine de la panouri solare în proporție de 50%, reducând astfel riscurile de poluare.

Următoarele 1000 de hale

Dar povestea continuă, Frisomat și Calitatea merg mână în mână și parcurg drumul spre următoarea bornă: 50 de ani. Jumătate de secol. Nunta de aur. 

Un potențial antreprenor ține să dea curs invitației primite:

Dragilor,

Când ești interesat de prosperitatea afacerii tale, cauți cele mai eficiente soluții. Cauți amplasamentul potrivit, iar apoi urmează proiectarea propriu-zisă a sediului sau a liniei de producție. Acesta este una dintre cele mai dificile alegeri. Mă bucură faptul că mi-e dat să primesc onoarea de a fi alături de voi în aceste momente deosebit de importante. Dacă ați ajuns aici, înseamnă că ultimii 25 de ani au fost dedicați în deplinătatea lor inovației și că, unde e Frisomat, e și Calitatea, că un puternic cuplu ce nu se dă bătut indiferent de cărările pe care este purtat de timp, de destin. 

Situația actuală nu îmi permite să fiu alături de voi fizic, dar gândul meu se îndreaptă către ceea ce realizați cu atâta pricepere de atâta vreme. În primul rând, îmi doresc ca din următoarele o mie de hale construite cât mai multe să fie săli de sport, deoarece sala de sport Frisomat este o necesitate pentru copii, pentru tineri, pentru adulții care au tânjit după mișcare și sport în aceste timpuri atât de dificile. Am dus dorul emoțiilor pe care le simțeam la meciurile copiilor noștri, astfel de săli de sport fiind de maximă importanță pentru școlile din mediul rural, năpăstuite de alte probleme, dar binecuvântate de existența unui spațiu în conformitate cu necesitățile desfășurării orelor de sport sau a activităților extrașcolare.

Pe viitor, nu renunțați la valorile care v-au adus în acest prag și credeți în emoția ascunsă dincolo de scheletul de oțel. Fiecare proiect dus la bun sfârșit înseamnă o mare bucurie.

În loc de concluzie, te provoc la un exercițiu de imaginație. Cum ar fi ca afacerea visată să pornească dintr-o hală Frisomat? Care ar fi destinația ei?

Sursă foto: Frisomat
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Comentarii

Voi citiți...