Am întrebat 100 de români la ce se gândesc când aud cuvântul „acasă”

Pe cuvânt că am întrebat o sută! Dar numai cinci mi-au răspuns. Ceilalți erau ocupați să-și construiască o casă sau să cutreiere prin magazine și depozite în căutare de materiale de construcție ieftine. Ei nu știu că materialele de construcție ieftine vin ele acasă la tine, direct de la producător. Voi reveni la această idee. 

Întorcându-mă de unde am pornit, eu cred că „acasă” este un sentiment. Orice casă poate reprezenta un adăpost, dar nu toate pot deveni un cămin. Pentru ca o casă să devină acasă este nevoie de suflet, de trăire, de acel suflu care desăvârșește construcția materială, palpabilă. Și cum cei cinci români care mi-au răspuns la întrebare nu au fost de acord să le public opiniile, voi reda, în cele ce urmează, opinia mea despre ceea ce înseamnă „acasă”.


Acasă este acolo unde zidurile trainice te apără de intemperii și de gura lumii

Când spui „acasă”, te gândești la acel loc unde te simți la adăpost de toate relele acestei lumi, te știi ferit de pericolele văzute și nevăzute. Acasă te simți cuprins în brațele protectoare ale unei mame și uiți de toate problemele de peste zi. Am trăit toată viața în oraș, în apartament, drept pentru care casa a devenit în timp un ideal. Pentru cei ca mine, puși în fața idealului, construirea unei case, există Vindem-Ieftin. Folosind materiale de construcție de calitate, te asiguri că refugiul tău este unul trainic, greu de distrus de forțele naturii și de trecerea timpului. Materialele achiziționate din depozite pot fi mai scumpe, deoarece trec prin mâinile mai multor intermediari și manipulatori și au toate șansele ca nici calitatea să nu mai fie aceeași, din cauza depozitării îndelungate în condiții improprii și a manipulării defectuoase. Vindem-Ieftin poate opri acest lanț al slăbiciunilor, oferindu-ți posibilitatea de a achiziționa produsele necesare direct de la producător. Poate că gura lumii nu poate fi oprită, dar în astfel de condiții, cu siguranță nu o vei lua în seamă și nu vei pune la suflet orice vorbă în vânt.

Acasă este locul unde acoperișul este iubirea

„Acasă” este siguranță, dar este și armonie, dragoste și repect. Iar armonia se naște din iubire. Iubirea este cea care acoperă cu forța ei protectoare și regeneratoare întregul cămin, creând acea binecuvântată stare de bine care ne atrage ca un magnet și face din casă acasă. Poate este greu de crezut, dar acoperișul casei trebuie să dăinuie precum iubirea: o viață întreagă. Un acoperiș durabil va prinde alături de familie nunta de aur, astfel, când alegi țigla metalică Bilka ai certitudinea că următorii 50 de ani pot fi dedicați celor dragi, fără să pierzi clipe inedite renovând și înlocuind țigle după fiecare furtună mai serioasă. Montată de profesioniști, în conformitate cu instrucțiunile producătorului, această țiglă poate rezista agresiunii naturii - ploaie, vânt, ninsoare, grindină, radiații UV - chiar și mai mult, până la nunta de ametist, adică 60 de ani. Sau poate și mai mult.

Acasă este acel loc în care ferestrele lasă să pătrundă lumina, fără să aibă ochi și urechi

Un loc luminos este un loc plin de viață și bucurie. Din cele mai vechi timpuri lumina este un simbol atribuit vieții însăși, așadar un spațiu luminos contribuie la crearea sentimentului de acasă. Este de dorit ca ferestrele să aibă o poziționare optimă, cu expunere prelungită la soare, dar este absolut esențial să nu permită infiltrările, fie că vorbim de aerul rece al iernii ori de urechile ascuțite ale oamenilor curioși. De aceea căminul are nevoie de ferestre PVC de calitate înaltă. Doar acestea pot opri transferul termic între interior și exterior și vor pune piedică ochilor și urechilor interesate de ceea ce se întâmplă dincolo de fereastră. Tâmplăria PVC ADF este specialistă în acest sens, oferind soluții sigure și durabile, cu până la șase camere de aerisire, profile 100% clasa A de calitate germană, cu geam termoizolant dublu sau triplu.

Acasă e acolo unde tainele și căldura rămân în spatele pereților

Este inevitabil să nu evoc vorbele unei bunici înțelepte: „Problemele se discută și rămân în casă”. Indiferent de natura neînțelegerilor, comunicarea în vederea rezolvării acestora trebuie să aibă loc la adăpostul pereților de acasă. Așa cum tăcerea este cea mai chibzuită alegere când nu vrem să destăinuim prea mult din viața noastră personală, tot așa un polistiren de calitate nu va permite pereților să dea afară din casă prea mult... din confortul termic. Vindem-Ieftin intermediază cumpărătorul cu câțiva dintre cei mai importanți producători de termoizolații de pe piața românească, astfel încât acesta să aleagă cea mai potrivită soluție. Pentru că ce este în casă trebuie să rămână în casă. Trebuie să rămână acasă.

Acasă este locul în care energiile negative, tristețea, neînțelegerile se scurg cu apa de ploaie prin burlane

Un sistem pluvial eficient nu permite infiltrarea apei de ploaie prin acoperiș. Ar fi nemaipomenit dacă am putea învăța cu toții de la acest sistem ingenios cum să lăsăm să treacă orice emoție negativă fără a se infiltra în suflet și să cauzeze neplăceri. Dacă ai șansa, la următoarea ploaie, privește cum șiroaiele de apă se preling prin burlan și aleargă spre primul canal colector. Poți încerca să faci același lucru cu tot ce aduce nori și tristețe în viața ta. „Acasă” este și acel loc care te învață să prețuiești fiecare clipă și să alungi orice neplăcere te-ar pândi. 

Vindem-Ieftin furnizează toate materiale necesare construirii mult-visatului „acasă”

Când construiești sau renovezi, primul pas pe care ai fi tentat să îl faci este să cutreieri prin nenumărate magazine și depozite în căutarea materialelor potrivite, ceea ce solicită timp, răbdare, nervi sau chiar și bani, dacă este să punem la socoteală combustibilul consumat în timpul deplasărilor. Vindem-Ieftin este un concept unic care simplifică întregul proces, oferind o serie de avantaje:
  • Cumperi totul dintr-un singur loc, ceea ce înseamnă că te poți ocupa de activitatea din care îți câștigi banii sau să fii aproape de cei dragi și nu-ți mai pierzi timpul căutând prin depozite materialele de construcții necesare. 
  • Ai parte de consultanță de specialitate telefonică și te bucuri de amabilitatea consultanților.
  • Poți face parte din grupul privat VIP, unde clienții primesc instant informații și oferte personalizate, de la consultanți cu experiență în domeniu, în funcție de cantitate.
  • Livrarea materialelor de construcții la adresa menționată se efectuează în doar 5-7 zile.
  • Alegi dintr-o gamă largă de materiale de construcții.
  • Ai acces la produse pe comandă, în funcție de dimensiuni și culoarea dorită.
  • Oferta este negociabilă în funcție de cantitate, cumpărăturile fiind cu până la 10-15% mai puțin costisitoare decât dacă ai achiziționa din depozite fizice.
  • Materiale de construcții de calitate provin de la producători renumiți din România.
  • Transportul este asigurat oriunde în țară.
  • Recenziile video ajută la formarea unei opinii, din experiența altor utilizatori. În plus, dacă filmezi recepția materialelor, primești un voucher de 100 lei cash. Dacă filmezi și menționezi sursa, apoi trimiți montajul, primești încă 50 lei cash.

Astfel, investiția în materiale de construcție de calitate îți poate asigura acea stare de bine, de siguranță și confort pe care cu toții o căutăm. Tocmai acea stare este motorul care trasfigurează casa în acasă, iar materialele de construcție utilizate reprezintă garanția perioadei în care te poți bucura de calm, de cei dragi, de viață, de acasă...

Sursă foto: Vindem-Ieftin și Facebook
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Comentarii

Voi citiți...