La Cabine, señorita!

Fiolele din gama La Cabine sunt produse cu ingrediente naturale și tehnologii inovative, fiind fabricate in Spania. Pare că spaniolii știu foarte bine că îngrijirea tenului presupune ca frumusețea să fie întreținută din interior, mai ales atunci când este vorba despre hidratarea, suplețea și fermitatea pielii.

Exact ceea ce aș avea nevoie, îmi zic, continuând să citesc...

Gama La Cabine conține fiole ambalate individual sau în pachet de 10, ce acționează pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiolă conține doza exactă de care are nevoie pielea ta. Datorită concentrației ridicate de ingrediente active și a texturii cu absorbție rapidă, rezultatele vor fi vizibile și de durată. 

Traversam o perioadă agitată. Plecam de acasă dis de dimineață și mă întorceam la lăsarea serii. Nici alimentația nu era una corespunzătoare, omiteam să mă hidratez corespunzător, prinsă fiind în vârtejul activităților zilnice. Prin urmare vitejia mea de a aborda toate provocările de peste zi n-a rămas nerăsplătită. Și am primit la schimb semne de oboseală cu duiumul: tenul nu mai era luminos, parcă se întrezăreau câteva linii fine care, dacă o mai țineam așa multă vreme, se transformau în riduri adânci precum șanțurile unei cetăți medievale. Trebuia să iau măsuri imediate pentru a stopa evoluția acestor semne. 

Drept urmare, la fel ca feții cei cu stea în frunte și Ilenele cele cosânzene, m-am supus la trei probe dictate de zmeoaica Imperfecțiunea:

1. Alimentația
Am exclus din meniu alimentele prăjite sau mult prea procesate și le-am înlocuit cu multe legume și fructe, salate, supe, încercând să procur elementele prețioase din ceea ce natura ne-a oferit mai bun. Am încetat să mai mănânc pe fugă și m-am străduit să-mi reglez orarul de masă.

2. Hidratarea
Marea problemă a acestui aspect o constituia faptul că, odată ce mă puneam pe treabă, uitam să beau apă, astfel că erau zile în care mă pomeneam că abia ce consumasem puțin peste jumătate de litru de lichide. Am luat atitudine și de atunci port mereu în geantă o sticlă de apă, că să am la îndemână un minim necesar de lichide chiar și în zilele cele mai pline.

Trebuia să corectez semnele greșelilor pe care le-am comis în ultimele luni, când am neglijat multe din aspecte esențiale ale unui stil de viață echilibrat. Am apelat la... Cabine!

Oferă efect imediat de fermitate și conferă tenului luminozitate. Catifelează pielea și îi oferă vitalitate.
Formula pe bază de alge roșii ajută la estomparea semnelor de stres și oboseală a pielii, oferind, în același timp, un efect tensor imediat. Fiolele cu dubla acțiune lasă pielea mai fermă, mai strălucitoare și mai fină. Protejează pielea, prevenind apariția ridurilor. Datorită formulei non-grase, se recomandă pentru toate tipurile de piele. Pentru utilizare zilnică, aplicati dimineața.

Ca de obicei, citeam cu mare atenție eticheta produsului, am consultat lista ingredientelor. Doar că, în cutie, ce să vezi, surpriză!

Felicitări! Sunteți câștigătoarea unei experiențe de neuitat în Barcelona pentru a testa produsele La Cabine în Spania, la ele acasă!

Nu-mi venea să cred. Era pentru prima oară când câștigam un asemenea premiu. Nici nu participasem la vreun concurs, ci venea experiența la mine. De una singură.

Pe bilețel se găsea și o adresă de e-mail la care găseam toate detaliile necesare. Deși sceptică, trimit un mesaj. În decurs de câteva ore, iată că primesc și răspunsul:

Dragă Daniela,

Te felicităm pentru că ai ales produsele La Cabine și că ai găsit chiar fiola norocoasă care te va duce la originea acestor minunate produse, în însorita Spanie. Vei putea petrece cinci zile de poveste în capitala Art Nouveau a Peninsulei Iberice, Barcelona. Am atașat mai jos toate informațiile necesare și formularul pe care trebuie să-l trimiți completat cu datele cerute.

Aștept vești de la tine!

Că să vezi! Totul era planificat. Completez, primesc confirmarea și biletul de avion. Nici n-am stat mult timp pe gânduri, că am și căutat trolerul și am început să planific ținutele și să pregătesc toate cele trebuincioase pentru drum. Era un vis mai vechi al meu să vizitez Barcelona pentru că sunt îndrăgostită de stilul arhitectural Art Nouveau. Trăind în Oradea, e explicabil, deoarece orașul a primit titlul de capitală Art Nouveau a României, iar eu m-am îndrăgostit de detaliile inspirate din măreția naturii care tronează pe fațadele acestor clădiri și de interioarele zămislite în spiritul aceluiași stil. Și mai știam că abordarea arhitectului Antonio Gaudi e cu mult diferită față de cea fructificată de arhitecții care s-au inspirat din Secessionul vienez sau maghiar, care predomină în Oradea. Dar a venit pandemia și s-au dus planurile mele.

Acum, totul pare să revină pe un făgaș normal și iată-mă îmbarcată în avion, gata de decolare. Parcă doar preț de câteva clipe am închis ochii și avionul se pregătește deja de aterizare. Zborul a decurs bine, fără turbulențe. La aeroport, eram așteptată de organizatorii evenimentului. I-am recunoscut după mașina electrică ce purta brandul La Cabine. După un drum de aproximativ o jumătate de oră, ajung la hotel. O clădire înaltă, părea monument istoric și prezenta vizibile influențe Art Nouveau pe fațadă. Emanam încântare și bucurie prin toți porii. 

Camera e decorată destul de minimalist, preferăm să se păstreze câteva trăsături Art Nouveau și în interior, dar nu sunt pretențioasă. Pe noptieră trona un pliant. Îl ridic și îl parcurg cu nesaț. Era itinerariul meu pentru următoarele cinci zile. M-au încântat ideile de „Timp liber” și „Testare produse La Cabine”. Momentan, mă încadram la capitolul „Timp liber” și, credeam eu, aveam suficient timp la dispoziție că să ajung la Sagrada Familia până la prânz și la vizita ce urma să o fac la reprezentanța La Cabine, unde urma să fiu introdusă în lumea magică a produselor revoluționare pentru îngrijirea tenului. Mi-am setat GPS-ul și am purces la drum.

Am început să cutreier străzile însoritului oraș și m-am gândit că o să am suficient timp la dispoziție ca să ajung și la malul mării, să transmit cele mai calde salutări Mediteranei. Așa că deviez de la traseul stabilit. Ajung pe plajă și mă cuprinde o stare pe care rar mi-e dat să o experimentez. E un amestec de melancolie și extaz. E ca marea, când zbuciumată, când calmă. Mă așez pe nisipul auriu și rămân câteva clipe cu ochii pierduți în zarea albastră, străfulgerată din când în când doar de câțiva pescăruși la fel de îndrăgostiți de mare ca mine. Mă dezlipesc cu greu de tabloul viu ce se desfășura în fața mea și pornesc spre ținta inițială. 

Pășesc alert, dar străzile sunt mai lungi decât par. Cu o semnificativă întârziere, ajung la Sagrada Familia. E de-a dreptul impresionantă! Nu știu dacă m-au uimit dimensiunile ei sau detaliile atât de bogate! Pare a fi o pădure fermecată în care simțeam nevoia să mă folosesc de niște firimituri metaforice pentru a lăsa urme, de teamă să nu mă pierd în imensitatea ei. Am rămas admirând-o preț de mai bine de o oră. Când m-am uitat la ceas, mi-am dat seama că ratasem masa de prânz și că, dacă nu porneam de îndată, riscam să pierd și prezentarea La Cabine.

Bineînțeles că am întârziat, dar ajunsesem la fix că să ascult informațiile prețioase referitoare la fiolele Anti Imperfections. Am aflat că aceste fiole readuc la viață tenul afectat de acnee și imperfecțiunile ulterioare datorită elementelor esențiale conținute, cum ar fi acidul salicilic sau extractul de Buchu, care reduce inflamațiile și corectează semnele post acneice. Apoi, urmează testarea. Eram foarte entuziasmată pentru că urma să încerc și fiolele anti imperfecțiuni. 


Señoras y señoritas, acestea sunt fiolele La Cabine. Suntem încântați să vă oferim oportunitatea de a testa produsele potrivite pentru tenul dumneavoastră. La belleza autentica este ideea de la care au pornit aceste produse inovatoare, care vor readuce aspectul tânăr și îngrijit al tenului de ustedes. Miren, asi deschidem fiola în siguranță, astfel încât să nu ne rănim în sticla ruptă. Turnăm serul bogat direct pe degete. Poco a poco, puțin câte puțin. Masăm până intră în piele...

Iar eu turnam, masam. Iar turnam, iar masam. Când să finalizez fiola, îmi sună telefonul. Ce moment nepotrivit, chiar acum, când mă pregăteam să testez niște produse dedicate parcă pentru problemele tenului meu! Răspund.

Alo, bună ziua! Curierul sunt. Aveți un colet de la Farmacia La Preț Mic. Sunteți la adresă? Alo, mă auziți?

Abia am articulat un „da” timid, printre dinți. Eram acasă, în baie, aplicându-mi fiola Flash Effect, după cum obișnuiam în ultimele zile. Se aude soneria. Fug să deschid repede și deschid cutia. În interior, erau fiolele anti imperfecțiuni pe care le comandasem în urmă cu două zile. Cu o naivitate de copil, o parte din sufletul meu spera ca biletul spre Barcelona să se regăsească și aievea în pachetul primit. Aveam nevoie de un flash care să mă aducă înapoi cu picioarele pe pământ.

O simplă fiolă m-a plimbat la câteva mii de kilometri distanță și am simțit totul atât de real, încât am ajuns să sper că La Cabine, acest Willy Wonka al fiolelor pentru ten, va avea și pentru mine un bilet de acces în Fabrica de Bucurie La Cabine. Arriba!
Surse foto/video: La Cabine/ Farmacia La Preț Mic
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Comentarii

Voi citiți...