Chestionar - Cele 7 minuni ale garderobei de toamnă

Ziua e tot mai scurtă, aerul rece pune stăpânire pe orașul agitat, în timp ce frunzele cad leneș din copaci? Totul indică momentul oportun pentru schimbarea garderobei, deoarece e timpul ca hainele de vară să cadă de pe umerașe precum frunzele în bătaia vântului, cedând locul de onoare ținutelor de toamnă.

Ne dorim o garderobă aerisită, cu multe piese care se pot combina ușor între ele, dar parcă lucrurile nu se leagă atât de ușor precum ne imaginăm noi. Ce anume păstrăm? Ce punem în saci, de ce ne descotorosim? Pentru a rezolva această enigmă, îți propun să parcurgi următorul chestionar, iar la finalul lui, vei descoperi nu doar piesele pe care eu le consider esențiale într-o garderobă gata să întâmpine toamna așa cum se cuvine. Sunt acele articole de bază, cele șapte minuni ale modei care nu pot lipsi din dulapul tău, elemente fără de care toamna n-ar mai fi toamnă și de care nu te poți despărți. Crezi că le poți identifica? Să începem!

1. Ce tip de pantaloni ai alege?

a) o pereche de blugi

b) pantaloni groși din molton

c) colanți flaușați pe interior


2. Care consideri că este topul potrivit?

a) un tricou

b) o helancă

c) o cămașă în carouri


3. Dacă în garderoba de toamnă ar fi loc pentru o singură rochie, aceea ar fi...

a) tricotată, cu mânecă lungă

b) din voal, cu imprimeu floral 

c) tip cămașă


4. Ce articol alegi pentru a-ți ține de cald într-o dimineață răcoroasă?

a) un hanorac în culori vii

b) un palton într-o culoare

c) o vestă călduroasă


5. Cu ce piesă îți protejezi gâtul de aerul rece?

a) o eșarfă

b) un guler din blană naturală

c) un șal amplu


6. Cu ce alegi să-ți acoperi capul în zilele reci?

a) o șapcă

b) o pălărie din paie

c) o beretă


7. Ce articol de încălțăminte consideri că este cel mai potrivit de purtat toamna?

a) teniși 

b) ghete

c) pantofi stiletto negri





ANSWEAR are răspunsul pentru o garderobă de toamnă plină de personalitate, așa cum ți-o dorești, așa cum ești tu.

Cine este ANSWEAR?

Cu siguranță ai văzut măcar un spot publicitar, o reclamă pe rețelele de socializare sau motoarele de căutare. Ei bine, prezent pe piața vestimantară din România din anul 2015, ANSWEAR comercializează produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii 100% originale, în portofoliul magazinului online regăsindu-se peste 300 de branduri internaționale de top, de la popularele Mango sau Vero Moda, la mărcile sport Adidas, Nike ori New Balance sau de la brandurile premium Ralph Lauren, Tommy Hilfiger și Kate Spade la brandul propriu Answear Lab. Ai posibilitatea de a proba articolele în propria oglindă, în tihna propriei locuințe, factor ce elimină presiunea unei alegeri neinspirate la cabina de probă. Fidelitatea este răsplătită cu reduceri și evenimente de tip VIP Sales.

ANSWEAR.ro știe totul despre piesele vestimentare pe care le poți păstra pentru toamnele următoare. Tu câte răspunsuri corecte ai ghicit din chestionarul de mai sus?

Întrebarea 1

Răspuns corect: A

Banali? Nici vorbă! Demodați? Niciodată! Blugii sau jeanșii nu cunosc ce înseamnă tendința de sezon. Ei se potrivesc într-o infinitate de situații și ținute, dacă Marilyn Monroe zicea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, jeanșii sunt cei mai bun prieteni ai săi. Deși vin într-o gamă largă de croieli și culori, cu model sau fără, blugii perfecți pentru orice garderobă de toamnă au talie înaltă, lungimea până deasupra gleznei, ca să se așeze perfect la bocanci sau ghete, preferabil fără tăieturi sau rupturi din cauza vremii răcoroase și pentru că stilul meu de viață presupune mult mers pe jos, indiferent de condițiile meteo. Blugii Medicine Timeless Black mi se par perfecți pentru a ocupa un loc în topul celor șapte minuni ale garderobei de toamnă ce nu se demodează niciodată.


Întrebarea 2

Răspuns corect: C

Cămășile sunt o piesă vestimentară de bază, versatilă, care își găsește loc în orice garderobă. Toamna acționează ca un magnet pentru cămășile în carouri, care apar an de an, într-o bogăție de combinații cromatice. Spre bucuria mea. Cămașa Jacqueline de Yong spune un minunat basm de toamnă, culoarea cerului senin din ultimele zile de octombrie se îmbină cu cea a frunzelor ruginii, legănate de vânt, mișcare imitată de croiala lejeră și țesătura fluidă. Aș păstra-o în garderobă toamnă după toamnă după toamnă...


Întrebarea 3

Răspuns corect: A    

Toamna este despre culoare, despre bogăția cromatică pe care o construiește natura de una singură. Adesea mă inspir din specificul cromatic al fiecărui anotimp atunci când investesc într-un nou articol vestimentar. Parcă-mi și vine greu să port culori și țesături diafane într-o zi când totul în jur e decorat cu nuanțe arămii și vântul pândește ocazia perfectă să ne îmbrățișeze cu suflarea lui răcoroasă. De aceea, cele mai potrivite rochii pentru această perioadă a anului sunt cele tricotate, cu mâneci lungi, călduroase. Rochia Only din imaginea alăturată corespunde așteptărilor mele în ceea ce privește croiala, materialul și culoarea care pare furată parcă de la cea mai elegantă frunză veștejită care a căzut în parcul meu de suflet.


Întrebarea 4

Răspuns corect: B

Un palton potrivit pentru toamnă nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Unul clasic, într-o singură culoare, va dăinui mult timp în dulapul tău. Un palton negru nu doar că îți va asigura confort în zilele reci, el este atât de versatil, încât îl poți purta în orice situație, în ținute casual sau elegante. Și ce ador eu cel mai mult la paltoanele negre este felul în care scot în evidență accesoriile, mai ales eșarfele colorate sau broșele încrustate cu pietre strălucitoare. Paltonul de la Only este un exemplu potrivit pentru definiția paltonului perfect pentru multe toamne la rând. 



Întrebarea 5

Răspuns corect: A

O eșarfă călduroasă sau un fular lejer reprezintă alegerea perfectă pentru zilele de toamnă. Eu prefer struțo-cămila, adică materialul să fie tipic pentru o eșarfă, dar forma să fie specifică fularului, astfel încât să încingă o horă, două sau chiar trei în jurul gâtului meu, în funcție de ritmul ales de simfonia vântului tomnatic.
Am găsit pe ANSWEAR un fular basic Medicine, care corespunde cerințelor mele: lungime și culoare.



Întrebarea 6

Răspuns corect: B

O pălărie sau o căciulă devine, în timpul sezonului rece, o necesitate, dar până când frigul își deapănă povestea și ajunge la acel capitol, o astfel de piesă poate fi un accesoriu care completează orice ținută cu aromă de toamnă. Preferatele mele sunt beretele, aerul lor parizian, aspectul chic și feminin fac ca beretele sau băscuțele, cum le spun eu, să rămână mult timp în garderobă. N-aș putea spune cum arată bereta ideală, dețin nenumărate exemplare, în toate culorile pe care le-am găsit, de la clasicele berete negre și bej, la îndrăzneața beretă roșie. Bereta ANSWEAR de alături nu se va demoda prea curând.



Întrebarea 7

Răspuns corect: B

Ghetele joase sunt reginele asfaltului umezit de ploi reci și îmbrăcat în straie de frunze putrede. Sunt parte din definiția toamnei, așadar nu puteau lipsi din topul celor șapte minuni ale garderobei de toamnă. Ghetele ideale sunt cele negre, deoarece sunt foarte versatile, sunt ușor de întreținut și se pretează la orice ținută. Obligatorie este talpa groasă, striată pentru a evita eventualitatea unui derapaj. Ghetele Vagabond Chelsea de piele Amina sunt perfecte pentru o toamnă plină de plimbări.

Fără aceste șapte piese toamna nu ar mai fi la fel. Ar fi tristă, lipsită de viață, de culoare, de farmec.

Toate imaginile utilizate au fost preluate de pe site-ul answear.ro
Articol scris pentru SuperBlog 2020, proba 1

Comentarii

Voi citiți...