Black Friday la cele mai bune trei produse pentru imunitate

Sezonul rece, cu bune😊 și cu rele😟

😊Iubesc toamna pentru talentul cu care pictează în culori noi și calde întreaga natură, iubesc și iarna pentru stelele care se desprind din cer și acoperă totul cu o pătură albă, strălucitoare. Aerul rece readuce bujori în obrăjorii tuturor, pofta de ciocolată caldă, sunetul lemnelor trosnind în șemineu și parfumul lemnului ars care inundă casa.
😟Dar aerul rece e șiret ca o vulpe. Dacă nu știi cum să îl primești, te trimite înapoi în casă, în pat, sub plapumă, cu ceai fierbinte, supă de pui și medicamente pe noptieră. Asta nu e de bine!  

🙋 Soluția? Mai bine să previi decât să tratezi. De mulți ani, la fiecare început de toamnă, încep să construiesc o fortăreață care să mă apere de pericolul invadatorilor microscopici. Îmi clădesc imunitatea. Chiar în aceste zile lucrez intens la Fortăreața pentru Imunitate 2020, garanția unui sezon rece lipsit de răceli, viroze și alte afecțiuni respiratorii ori complicații rezultate în urma lor.
arhivă personală

Farmacia la Preț Mic vine în sprijinul imunității noastre

Farmacia la Preț Mic a fost lansată în 2016, având ca scop redefinirea conceptului de „preț mic” în sfera magazinelor cu profil farmaceutic din mediul online. Succesul farmaciei virtuale a dus la deschiderea unor unități fizice în București, în puncte-cheie precum Dristor, Baba Novac, Rahova sau Drumul Taberei. Tot din grijă pentru pacienți, farmacia a lansat un serviciu sigur pentru persoanele din București și Ilfov care au nevoie de medicamente fără prescripție medicală, livrate în deplină siguranță și cu temperatură controlată, exclusiv în aceste regiuni. Pentru orădeni, rămâne însă varianta de farmacie online, cu o gamă largă de produse și livrare promptă, la care poți apela cu maximă încredere.
 
Misiunea Farmaciei la Preț Mic este să ofere o gamă variată de vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate, de la cei mai prestigioși și de încredere producători de profil, la prețuri foarte mici, accesibile oricui.

Black Friday la Farmacia la Pret Mic 

De câțiva ani, febra Black Friday cuprinde toate magazinele din țară. Și nu e neapărat un lucru rău, unele unități propun prețuri bune și e ocazia perfectă să îți reînnoiești electrocasnicele, o canapea, telefonul. Ei bine, află că, de Black Friday poți face o investiție mai sigură, de perspectivă: investește în sănătatea ta! Sănătatea este cel mai valoros cadou pe care ni-l putem face, mai ales acum, în 2020, când suntem prinși între două trupe inamice: virusul gripal și virusul cel nou, cel care ne-a dat peste cap toate planurile de peste an. 
Astfel, Black Friday la farmacie apare la țanc, de zici că-i duhul ieșit din lampa magică a lui Aladin, care e gata să-ți împlinească trei dorințe prin care să-ți construiești o Fortăreață pentru Imunitate eficientă și de lungă durată. Noroc că am pregătit deja rețeta...
prelucrare personală

🙏Prima dorință: Dragă Black Friday, îmi doresc discount la Septilin

Septilin este un supliment alimentar cu puternic efect imunostimulator, grație compoziției sale naturale, care include extracte vegetale și pulberi de plante recoltate din zonele nepoluate ale Munților Himalaya. Beneficiile aduse organismului sunt de luat în seamă:

  • întărește sistemul imunitar
  • reduce riscul de a contracta gripa și răceala
  • accelerează vindecarea atunci când este luat împreună cu antibioticul
  • în administrarea de lungă durată, este un bun adjuvant în rinita alergică

La fiecare început de toamnă, mă asigur că am în casă o cutie cu 100 de tablete, tratamentul fiindu-mi indicat de medicul ORL-ist în urmă cu câțiva ani, când abia ce scăpam de o răceală și mă pândea alta. 

🙏A doua dorință: Dragă Black Friday, mi-ar plăcea să am discount și la Cetebe Imuno-Active

Cetebe Imuno-Active nu este un simplu produs pe bază de vitamina C, ci este gândit astfel încât să asigure o concentrație stabilă de vitamina C, vitamina D și zinc. Vitamina C este esențială în susținerea unui sistem imunitar puternic, dar organismul nostru nu este capabil să o stocheze prea mult timp. În schimb, granulele cu eliberare prelungită din Cetebe Imuno-Active sunt capabile să alimenteaze țesuturile și sângele cu o cantitate constantă de vitamina C timp de 8 ore.

Am ales acest produs pentru că:

  • întărește sistemul imunitar și capacitatea de apărare a organismului în fața infecțiilor
  • menține sănătatea sistemului osos
  • protejează celulele împotriva stresului oxidativ

🙏A treia dorință: Dragă Black Friday, te rog să îmi aduci discount la Isomar Hypertonic monodoze 

Anul acesta, ne-am lămurit că imunitatea începe cu o igienă corespunzătoare. Un nas igienizat este esențial în prevenirea alergiilor, răcelilor și sinuzitelor, soluția Isomar Hypertonic fiind prima alegere când apar primele semne de nas înfundat. Produsul este ambalat în monodoze a câte 5 ml fiecare, ceea ce îl face foarte ușor de administrat, dar se pretează și pentru aparatele de aerosoli, ca atare ori ca suport pentru alte medicamente. Având o salinitate ridicată, Isomar desfundă nasul prin osmoză. Ce îl face diferit de alte soluții saline este originea, apa de mare fiind captată din Parcul Marin Cinque Terre din Italia, o rezervație naturală nepoluată. Deși purificată, apa de mare nu își pierde nici celalalte elemente benefice, astfel că, apelând la un nebulizator simplu, obțin sesiuni de aerosoli la fel de benefice ca la malul mării, cu rezultate excelente în:

  • răceli (desfundă nasul)
  • alergii (curăță și calmează mucoasa iritată)
  • sinuzită (ajută la eliberarea sinusurilor)
Concluzia? De Black Friday, ține cont și de imunitatea ta. Farmacia la Preț Mic îți livrează cele mai bune suplimente alimentare pentru a-ți menține sănătatea în sezonul rece. Tu ți-ai pregătit lista de dorințe? 👌


P.S. Toate cele trei produse se eliberează fără prescripție medicală, dar mie mi-au fost recomandate de medici (ORL, alergologie) în urma unei consultații. Vorbește cu medicul sau farmacistul tău, el te poate ajuta să găsești suplimentele alimentare care ți se potrivesc, în funcție de necesitățile tale. 


Articol scris pentru SuperBlog 2020, proba 6

Comentarii

Voi citiți...