Bebe 1.0 - Manual de instrucțiuni

MANUAL DE INSTRUCȚIUNI, MODEL BEBE 1.0, Limba română


PREFAȚĂ

Vă rugăm să citiți cu atenție acest manual de instrucțiuni pentru a vă asigura de obținerea performanțelor maxime. Păstrați toată documentația pentru eventuala necesitate. Bebe 1.0 este suflețelul special conceput pentru uz familial cu scopul:

  • experimentării bucurii depline;
  • exlporării unei noi dimensiuni a existenței familiale;
  • trăirii unor diverse categorii de sentimente și emoții unice.
Acest suflețel trebuie utilizat numai în scopurile prevăzute mai sus, altele decât acestea ducând la defecțiuni iremediabile în relația cu bebe de azi și adultul de mâine. De asemenea, este recomandat să țineți cont de certificatul de garanție și condițiile de acordare.

Explicarea simbolurilor

💗 informații esențiale privind topul serviciilor necesare anterior aducerii copilului pe lume
avertisment privind importanța acordării unei prudențe sporite
avertisment privind interzicerea unor practici care produc risipa unor resurse importante


1. PREZENTARE GENERALĂ


Bebe 1.0 este numele generic purtat de primul copil născut într-o familie, dar caracteristicile acestui model se aplică și celorlalte modele, Bebe 2.0 sau Bebe 3.0. Procesul de responsabilizare trebuie să debuteze în momentul luării deciziei de a aduce pe lume un copil, de aceea vă rugăm să parcurgeți cu atenție acest manual și să vă adresați unor experți în cazul unor nelămuriri.


2. PREGĂTIRE

❤️ Pătuț

Se recomandă achiziționarea unui pătuț care să ofere posibilitatea de a fi utilizat o perioadă mai lungă de timp, cu laterală culisantă pentru a asigura confort în timpul primelor luni de viață, dar mai ales siguranță după trecerea la modelele îmbunătățite, începând cu Bebe 1.6 (după primele 6 luni de viață).

❤️ Cărucior

Este preferabil ca, la alegerea unui cărucior, să se țină cont de necesitățile părinților, de spațiul de depozitare disponibil, dimensiunea acestuia fiind un reper esențial. Cele mai căutate modele sunt acelea care includ landou și pot fi utilizate de la ieșirea din maternitate până la versiunile superioare, cum ar fi Bebe 1.18.

❤️ Cont de economii

Siguranța financiară a copilului este o preocupare firească pentru un părinte care dorește să-i asigure stabilitate în momentul în care își va lua viața în mâini. De aceea, deschiderea unui cont de economii face parte din primile griji care vă pot preocupa înaintea livrării oricărei versiuni de Bebe (valabil atât pentru modelul Bebe 1.0, cât și pentru cele ce vor urma).

❤️ Set complet de analize

Siguranța este aspectul primordial care guvernează alegerile făcute înainte de aducerea pe lume a unui copil, iar sănătatea lui ocupă o prioritate pentru fiecare părinte. De aceea, în timpul sarcinii, sunt recomandate controalele regulate făcute cu conștiinciozitate, în această categorie intrând examinările ginecologice, probele de sânge, ecografiile și orice altă procedură medicală necesară depistării unor eventuale probleme de sănătate.

❤️ Recoltarea de celule stem din sângele de cordon ombilical, țesutul ombilical și placentă

Deoarece această procedură este posibilă doar la naștere, decizia de a preleva cele mai importante elemente ascunse într-un izvor de sănătate remarcabil:

  • Celule stem hematopoietice din sângele ombilical sunt responsabile de formarea sângelui și sunt similare cu cele localizate în măduva oasoasă. 
  • Celule stem mezenchimale din țesutul de cordon ombilical și țesutul placentar au rol în medicina regenerativă, imunoterapia celulară, terapia celulară antitumorală.
  • Celule stem endoteliale din placentă au rol dovedit în formarea noilor vase de sânge, așadar acest tip de celule are aplicabilitate în regenerarea țesutului cardiac, cerebral și epitelial.
Cord Blood Center este prima bancă de celule stem din România și oferă servicii de top în recoltarea și stocarea celulelor stem din placentă, cordon ombilical și din sângele aflat în cordon. Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, două laboratoare de procesare și două bănci de stocare, la Cluj-Napoca și Otopeni, Cord Blood Center oferă posibilitatea de recoltare a placentei și stocarea ei ca sursă de celule stem.


3. UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE

Bebe 1.0 se umple cu dragoste și grijă, cu nemăsurată afecțiune și atașament, de aceea recomandăm să profitați de această șansă unică.

Din nemărginită grijă și iubire față de Bebe, prin criogenare, fragmente din placentă și cordon pot fi păstrate ca o incontestabilă resursă de sănătate pentru tratarea unor boli grave, cum ar fi cancerele de sânge, tumorile cerebrale sau paralizia cerebrală la copii

În cazul în care placenta și cordonul ombilical ce conține sângele binefăcător nu sunt procesate și stocate în bănci speciale, acestea sunt considerate deșeuri biologice și, drept urmare, sunt distruse prin incinerare.

Imediat după naștere, medicul stabilește dacă starea de sănătate a copilului și a mamei este favorabilă. Apoi, acesta prelevă, cu ajutorul tehnologiei moderne și a trusei sterile de recoltare Cord Blood Center, sânge din cordonul ombilical și fragmente din cordon și placentă, care sunt apoi criogenate și stocate în bănci speciale, în siguranță deplină, în containere speciale la o temperatură de -196° C. Astfel, aceste elemente atât de benefice își păstrează proprietățile decenii la rând.


4. DEPANARE

Pentru orice semnal de afecțiune, se contactează medicul curant. Până la recuperarea totală, se recomandă ca tratamentul oferit de medic copilului să fie completat cu o cură de îmbrățișări, sărutări, mângâieri. În această situație, se pot administra doze duble față de cele uzuale, zilnice.

În cazul depistării unor boli grave, celulele stem recoltate din sângele aflat în cordonul ombilical sunt o comoară care pot salva viața copilului.

Motive pentru ca această șansă unică să nu fie risipită:
  • Pot fi utilizate în tratarea a zeci de maladii grave;
  • Pot fi folosite atât pentru copii, cât și pentru adulți;
  • Pot fi compatibile pentru transplant fraternal sau înrudit.


5. CERTIFICAT DE GARANȚIE

Garanția oferită pentru Bebe 1.0 este pe viață și se pierde numai în cazul nerespectării destinației pentru care a fost conceput (vezi PREFAȚĂ).



P.S. Nu-i așa că ai fi mai liniștit și mai sigur pe tine ca părinte dacă manualul de instrucțiuni ar veni la pachet cu primul tău copil? Poate că nu va ieși cu manualul în mânuță, dar cu siguranță cu toții ne dorim să aducem pe lume copii sănătoși, să le oferim tot suportul necesar atunci când o afecțiune le amenință sănătatea. Cord Blood Center Group te poate ajuta în ceea ce privește asigurarea sănătății copilului tău în caz de riscuri majore. Asta face cât un certificat de garanție pe viață!  

Sursă imagini: Unsplash.com
Articol scris pentru SuperBlog 2020, proba 2

Comentarii

Unknown a spus…
Super articol! Felicitări!

Voi citiți...