Spacer - Cinema la tine acasă. Ghid de vizionare corectă a filmelor pe laptop

Pentru un introvertit, confortul de acasă e de neînlocuit. Cartea e mai fascinantă dacă e citită acasă, camera e mai confortabilă decât un mall sau un spațiu public, iar filmele sunt mai intrigante decât la cinema. De ce? Pentru că așa e un introvertit, altă explicație științifică n-am. Indiferent de temperament, fiecare privim din când în când un film acasă. Poate că o răceală te trage pe dreapta și vrei să treci peste simptomele neplăcute, te uiți la un film. Vremea urâtă sau virușii încoronați te țin în casă, te uiți la un film. Concluzia? Vizionarea unui film este un nemaipomenit mod de a te relaxa.

AVERTISMENT!

Înainte de a viziona un film chiar la voi acasă, asigurați-vă că întruniți minimul de condiții necesare pentru buna desfășurare a acestui proces. Mulți utilizatori consideră că este suficient să te așezi la laptop și să începi vizionarea, fără a ține cont de pregătirea confortului care să îți asigure o experiență plăcută, ca la cinema, în intimitatea propriei locuințe. Iată cele cinci criterii de care trebuie să ții cont pentru a avea parte de o primăvară relaxantă, plină de filme savurate în fața ecranului de acasă!

5. Multă bună dispoziție
Să vizionezi un film e echivalentul unei sesiuni de spa. Desigur, când filmul ales e unul bun, dar și dispoziția ta are un cuvânt de spus. E recomandabil să nu alegi o dramă romantică după o despărțire, chiar dacă a câștigat 10 premii Oscar. Evită să vizionezi un film de groază taman atunci când rămâi noaptea singură acasă. 

4. Un popcorn, o ciocolată caldă... gustarea preferată
Popcornul poate fi delicios și acasă, ba chiar prezintă marele avantaj al „reumplerii”. Ți s-a terminat popcornul în punctul culminant al filmului? Pune pe pauză cât îți umpli bolul cu o nouă porție!

3. Un film bun
Resursele sunt practic nelimitate în zilele noastre, având acces la nenumărate platforme care abundă în filme și seriale pentru toate gusturile. Dacă ești indecis, nu judeca o carte doar după „copertă”, după titlu, ci alege să citești o scurtă prezentare, ca să-ți creezi o părere, un orizont de așteptare.

2. Scaune gaming
Ce are a face gaming-ul cu filmele? E ușor să adormi la un film dacă stai în pat, iar scaunele obișnuite nu îți oferă confortul necesar. Postura este cea care face diferența. Un scaun tradițional, cum ar fi cel din living, te va ține ancorat în ideea de „acasă”, deoarece aceste piese de mobilier nu sunt suficient de ergonomice pentru a-ți asigura un confort deplin pentru o ședere îndelungată. Cât de îndelungată? Depinde de gusturile tale, dacă savurezi noutățile și experimentele cinematografice, trebuie să știi că în anul 2020 se va lansa cel mai lung film din istoria cinematografiei, cu o durată de aproximativ 720 de ore! Asta ar însemna să rămâi într-o sală de cinema timp de o lună, iar dacă vrei să îl vezi la tine acasă, parcă ar fi mai potrivit să îl poți viziona dintr-un scaun  confortabil, care să îți ofere suportul lombar potrivit. Fii pregătit cu un scaun de gaming de la Spacer!

Spacer
1. Boxe Spacer
La cinema, ambianța e desăvârșită de sunet. Tot așa și acasă. Dacă boxele tale „vorbesc” de parcă cineva doarme sau huruie ca și când ar fi niște fumători înrăiți, e timpul să le schimbi, experiența „Cinema la tine acasă” va fi grav pusă în pericol. Alege boxele Spacer pentru filme, dar și pentru muzica ta preferată. Conexiunea bluetooth nu te va înlănțui în cabluri, astfel că poți să te miști cu laptopul precum se rotește floarea-soarelui într-o zi însorită!

Pentru a finaliza, te rog să bifezi opțiunile de mai jos:

Sunt de acord cu toți termenii și condițiile ☑
Se eliberează certificat de inițiere în vizionarea corectă a filmelor pe laptop, cu Spacer ☑


Prelucrare personală

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, proba 5

Comentarii

Voi citiți...