Cum să devii un Leu adevărat în trei pași simpli

MANUAL DE INSTRUCȚIUNI

Felicitări! Dacă și tu te-ai născut în intervalul 23 iulie-22 august, înseamnă că ești norocosul reprezentant al uneia dintre cel mai puternice zodii din zodiacul european: Leu.

Ca să nu rămâi în anonimat și să te poți bucura de toate caracteristicile acestui semn zodiacal, îți propunem acest ghid/manual de instrucțiuni care să te ajute să îți dezvolți latura ascunsă a Leului din tine. Iată tot ce trebuie să faci pentru a pune în evidență toate atuurile pe care le ai!

1. Conștientizează-ți puterile!

Leule, tu ești...
🌟 semn pozitiv, masculin
🌟 semn de foc
🌟 semn fix, de stabilitate
🌟 guvernat de Soare
🌟 caracterizat de culorile calde: galben, roșu, portocaliu
🌟 un bun conducător, deoarece ești sigur pe tine, creativ și generos
🌟 dornic să te afirmi, să ieși în față, să îți fie recunoscute meritele, chiar dacă uneori vei fi catalogat ca o persoană lăudăroasă sau egoistă, arogantă, fapt ce te poate costa simpatia celor din jurul tău
🌟 o persoană ambițioasă care își urmează interesele fără să dea înapoi

2. Scoate-ți la lumină caracterul cu puterea cristalelor naturale!

Poți să-ți etalezi șarmul la nivel maxim doar atunci când ai încredere în tine și voință. Dacă încă ești cam temător și nu ești foarte sigur de următorul pas, nu trebuie să îți faci griji. Nu atâta timp cât există cristale naturale care să îți potențeze trăsăturile și care să restabilească echilibrul tău interior și chakrele, adică cele șapte „vârtejuri” energetice care se regăsesc în corpul tău, de-a lungul coloanei vertrebrale. Chakrele, care fac referire la toate aspectele din viața ta, printre care dragostea, comunicarea ori creativitatea, pot fi deschise și armonizate cu ajutorul cristalelor autentice, ceea ce va duce la apariția echilibrului suprem: Yin și Yang. 

În funcție de efectul dorit, de chakra pe care dorești să ți-o activezi, trebuie să cunoști că există cristale naturale pentru toate zodiile, așadar, iată-le cele care te ajută să fii un Leu în toată puterea cuvântului și să-ți meargă toate strună!
StoneMania Bijou
☯ CALCIT pentru încredere și curaj
Când nu ești sigur pe propriile puteri, ține aproape de tine un calcit. Poartă o bijiterie care conține acest element atunci când ai de susținut un discurs în fața unei mulțimi sau plasează o decorațiune din calcit într-o încăpere, ca s-o purifici de energiile negative, astfel încât munca ta să dea roade. Calcitul îți va aduce bunăstare, pace, odihnă și energie, stimulându-ți creativitatea, energia, dar și memoria, deci este foarte recomandată și elevilor sau studenților Lei.


StoneMania Bijou
☯ CARNEOL pentru energie și determinare
Este piatra sacră a egiptenilor și a tibetanilor, care considerau că este aducătoare de noroc și protecție. Profetul Mahomed sau Napoleon purtau și ei acest cristal. Ține-l aproape de tine pentru noroc, prosperitate în orice domeniu, deoarece are puterea de-l determina pe deținător să transforme intenția în faptă. Poate ține departe gândurile negative și amplifică energia, bucuria de a trăi, comunicarea, pasiunea, ba chiar ajută la atingerea idealurilor personale, a succesului în carieră, coordonate decisive în viața unui Leu.


StoneMania Bijou
☯ CUARȚ ROZ pentru dragoste și liniște sufletească
Fiind un Leu, ai nevoie de oameni de calitate în jurul tău, care să te înțeleagă și să aprecieze personalitatea ta puternică. Pe lângă faptul că este simbolul iubirii pure, cuarțul roz este acel cristal care te ajută să atragi persoane bune în preajma ta, care acționează ca un pansament pentru sufletul nativilor Lei greu încercați de eșecuri, divorțuri, decesul cuiva drag. Dacă orgoliul tău e rănit din cauza unui eșec profesional, trebuie să știi că acest cristal echilibrează emoțiile, redându-ți bucuria.


StoneMania Bijou
☯ LABRADORIT pentru protecție împotriva energiilor negative
Acest cristal fascinant îl ajută pe Leu să treacă mai ușor peste tensiuni, frustrări sau extenuare. Stimulează imaginația, creativitatea, originalitatea, aducând noroc și bucurie în toate proiectele. Acest cristal a fost folosit și în activități ezoterice, deci asupra lui planează o aură mistică, efectul ei fiind simțit prin iluminarea minții, înțelegerea unor mesaje venite din străfundul sufletului tău, inhibând în același timp deziluziile, amintirile neplăcute care pot umbri determinarea specifică Leului.


StoneMania Bijou
☯ PIRITĂ pentru bogăție și succes
Cunsocută și ca „aur fals”, această piatră surprinde chintesența personalității Leului: stă sub semnul focului, este asociată soarelui. Sprijină energia și curajul, stimulează încrederea în sine, munca în echipă, deci productivitatea. Dacă Leul din tine este încă în stare latentă, scoate-l la iveală purtând pirită, deoarece este un mare ajutor pentru persoanele timide sau complexate, ori care se adaptează greu într-un colectiv, aceasta acționând prin îndepărtarea energiilor negative și mărind capacitatea de concentrare pentru urmărirea unui țel bine determinat.

3. Procură-ți cristalele de la maestrul cristaloterapiei-StoneMania Bijou!
Lansat în anul 2013, StoneMania Bijou comercializează peste 10 000 de produse din categoria cristale naturale, Feng Shui și Aromaterapie, în stare brută sau șlefuite ori gata integrate în bijuterii gata să-ți ofere toate beneficiile lor terapeutice. Pasiunea și profesionalismul echipei rezidă și în certificatul de garanție și conformitate care însoțește fiecare produs achiziționat, cristalele fiind 100% naturale, netratate, dar și în posibilitatea de a modifica pe loc bijuteriile, în magazin.

FELICITĂRI!

Dacă ai parcurs toți cei trei pași, ești un Leu adevărat!

Iată și certificatul de atestare...
Prelucrare personală

Cu drag,
De la un Leu, pentru un Leu.




ERATĂ

Știm că Leului îi place să fie în centrul atenției, dar StoneMania Bijou are cristale naturale și confecționează bijuterii cu cinci dintre cele mai importante cristale pentru fiecare zodie. Așadar, dacă ai un prieten Taur, Rac, Balanță sau oricare altă zodie, ajută-l să-și regăsească echilibrul interior prin cristaloterapie!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, proba 11

Comentarii

Voi citiți...