Produsul Nutrivita de pe masa mea de Crăciun

Cu toții așteptăm cu nerăbdare cea mai frumoasă perioadă a anului, luna cadourilor, a prieteniei și a bucuriei, luna în care ne entuziasmăm ca niște copii în momentul în care primii fulgi de nea se așază pe obrajii noștri. Se apropie Crăciunul, iar atmosfera mult așteptatei sărbători acaparează tot orașul, străzile sunt împodobite cu milioane de luminițe, colindele răsună peste tot, rafturile magazinelor se umplu cu tot soiul de produse alimentare și nealimentare, specifice acestei perioade. 
Dacă atunci când intrăm într-un hypermarket ca să alegem ornamentele cu care să ne decorăm casa și bradul de Crăciun suntem puși în dificila situație de a alege doar câteva produse din avalanșa de globulețe, beteală și decorațiuni, în aceeași dilemă ne aflăm și când vine rândul ospățului de Crăciun. Masa de Crăciun este deosebit de importantă, iar gospodinele se întrec pe sine când vine vorba de a-și servi familia și musafirii cu toate bunătățile de sezon. Iar de pe masa festivă nu pot lipsi cârnații, caltaboșii, toba, sărmăluțele, căci, la noi în Bihor, și în România, în general, masa de Crăciun fără preparate din carne de porc e ca marea fără apă. Li se alătură pe „câmpul de luptă” cel puțin 3-4 sortimente de prăjituri cu cât mai multă cremă, cozonaci și cornulețe. Nu de puține ori „concluziile” acestor mese se manifestă sub forma indigestiilor sau a kilogramelor în plus, din cauza aportului foarte mare de grăsimi și zahăr.
sursă foto: www.libertatea.ro
sursă foto: www.cofetaria-domino.ro
Anul acesta, ca să evităm astfel de scenarii care ne-ar putea distruge planurile de sărbători, am putea lua în considerare oferta celor de la Nutrivita. să încercăm să adoptăm un stil de viață sănătos și să includem alimente sănătoase printre produsele tradiționale. De exemplu, puteți oferi musafirilor o gustare dulce, niște biscuiți fără gluten pe care, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, îi găsiți cu un discount de 10% în magazinul online Nutrivita.  
sursă foto: www.nutrivita.ro
Promovarea unui stil de viață sănătos poate avea un ecou pozitiv în special prin intermediul blogosferei, mai ales datorită faptului că multe gospodine sunt în această perioadă în căutare de rețete și idei cât mai inedite pentru masa de sărbători. Iar cum comunitatea SuperBlog numără peste 1000 de membri (după cum ni se arată în grupul de pe Facebook) cu impact semnificativ asupra audienței blogurilor ce o alcătuiesc, am putea apela la ajutorul bloggerilor parteneri. Mecanismul este unul simplu: un blogger, să zicem Dana Lalici, redactează un articol de tip „leapșă”, care să se numească „Produsul Nutrivita de pe masa mea de Crăciun”. Cerința tehnică obligatorie (ca să rămânem în spiritul SuperBlog-ului) e o fotografie cu produsul Nitrivita care și-a găsit locul pe masa ei de sărbători. Va da provocarea mai departe, altui blogger partener, lui Daniel Botea, de pildă. La rândul lui, el va pasa provocarea mai departe. Și cum Nutrivita oferă 100 de pachete cu bunătăți participanților la această probă, leapșa poate fi pasată și acestora. Și nu numai. În „horă” pot intra și partenerii media, cum ar fi toateBlogurile.ro sau Mujer, deoarece sunt comunități puternice, cu un puternic impact asupra audienței.
În acest mod, cititorii tuturor bloggerilor din comunitate SuperBlog, și nu numai, vor reflecta la importanța alimentației sănătoase și menținerea unui stil de viață echilibrat. Pentru că o alimentație sănătoasă poate fi absolut delicioasă, Nutrivita ne propune un pachet original, compus din produse BIO reunite într-un coșuleț lucrat manual, numai bun de așezat pe masa festivă sau de făcut cadou unei persoane speciale. 
sursă foto: www.nutrivita.ro


Articol scris pentru SuperBlog 2015

Comentarii

Voi citiți...