Unora le place... epilatul

V-ați întrebat vreodată ce ar fi fost lumea asta fără ustensile de epilat? În mod cert nici emblematicul Hollywood nu s-ar fi văzut de... păduri! Au trecut 56 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai renumite filme din isoria cinematografică, „Unora le place jazz-ul”. După ce au asistat la Masacrul de Sfântul Valentin, Joe şi Jerry au știut că, dacă vor să își salveze viața, trebuie să se infiltreze în trupa de instrumentiste care urma să plece chiar în aceeași seară în Florida. Rezultatul îl știm cu toții...
sursă foto: www.refractory.unimelb.edu.au
Câteva ore mai devreme, acasă la Joe...

-Joe, deschide ușa! Sunt eu, Jerry!
-Hai, intră repede, să nu ne vadă cineva! Sigur nu te-a văzut nimeni când ai intrat aici?
-Glumești? M-am furișat ca un șoricel, iar pe drum mai mult priveam în spate decât în față.
-Ai adus toate cele necesare?
-Totul e în valiza asta, mi-a rupt spatele până aici. Avem perucile și hainele bunicii, nelipsitul ruj și, ce e mai important, lame și cremă de ras. Câte zece pachete din fiecare.
-Nu pot să cred că am ajuns în halul ăsta, să mă transform într-o puicuță ca să-mi salvez viața...
-Calmează-te, Joe! Trenul care ne va duce departe de gangsterii aceia pornește în patru ore și trebuie să ne ocupăm de „exploatările forestiere” absolut necesare.
-De acord, nu avem timp de pierdut.

După jumătate de oră...

-Jerry băiete, treaba asta nu e ușoară și nu e nici treabă de bărbați... Mai ușor doboram la pământ cinci arbori dintre cei mai falnici, decât să epilez un picior.
-Relaxează-te, Joe! Baba suferă la frumusețe.
-Ce babă? Ce frumusețe? Eu vreau doar să-mi salvez viața.
-Hai să ne ocupăm și de gazonul din fața casei... ăăă... de pe mâini, am vrut să zic.
-Ce glumeț ești astăzi, Jerry băiete! De parcă nu ar fi cea mai temută bandă de gangsteri din Chicago pe urmele noastre. Să te văd ce glumiță nesărată o să găsești când își vor da seama că nu suntem niște „ele”, ci niște „ei” și ne vor ciurui. Și, colac peste pupăză, în caz că nu ți-ai dat încă seama, părul ăsta pe care l-am ras va crește cam repede la loc... Ia! Dacă faci liniște, aproape că îl aud cum crește.
-Ar mai fi o soluție...
-Care, expertule?
-Ceara!
sursă foto: www.silkn.ro
-Parcă Evul Mediu și camerele de tortură au dispărut în urmă cu câteva secole.
-Nu au dispărut, ele există și astăzi. Doar că se numesc „saloane de cosmetică”. Dacă aș fi savant, aș inventa un aparat pentru epilare definitivă, să fie accesibil, să îl poată folosi acasă orice domn sau domniță, fără niciun strop de durere...
-„...orice domn sau domniță”? De ce ar vrea un domn să renunțe la părul de pe picioare sau de pe mâini? Doar dacă nu cumva e urmărit și el de gangsteri și singura lui scăpare e să se îmbrace în gagică.
-Joe, nu știi niciodată cum evoluează lumea, poate pe viitor se vor epila și bărbații de dragul de a arăta bine și de a fi îngrijiți... De ce te uiți așa la mine?
-Unde ți-ai pus peruca, Jerry?
-E aici, Joe. De ce?
-Eu zic să ți-o pui în cap, cred că atunci când ai probat-o ți-a rămas creierul în ea. Ori lama ți-a ras și mintea odată cu părul de pe picioare? Nu te mai crede Nostradamus al tendințelor cosmetice și concentrează-te pe „gazon”. 
-Dar nu mai taie fierăstr... lama!
-Schimb-o!
-Acum, Jo...sephine!

Iar restul e istorie...
sursă foto: www.pintrest.com



















Articol scris pentru SuperBlog 2015

Comentarii

Voi citiți...