Și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți...

Așa se termină majoritatea poveștilor pe care părinții ni le citesc în copilărie. Ce e dincolo de „Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”? Uneori, se precizează „Și poate că mai trăiesc și în zilele noastre”, ceea ce ar face ca istorisirile cu Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana să ia nouă turnură. Una modernă.

Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana, varianta 2019?
Cu siguranță, figurile emblematice ale poveștilor copilăriei noastre s-ar adapta foarte ușor la condițiile lumii moderne și ar face față cu brio provocărilor cotidiene. Ileana Cosânzeana este în continuare cea mai frumoasă din orașul ei, iar chipul nu îi trădează adevărata vârstă, căci găsise elixirul tinereții și al frumuseții. Nu, nu mai folosește apa vie și apa moartă, ci produse Gerovital - Doctor în frumusețe, Zâna cea Bună a cosmeticelor românești. De asemenea, a cunoscut și ea emanciparea. Nu mai e răpită de zmeii cei răi, ci a ajuns să-i educe pe copiii acestora. Fire blândă, sensibilă, iubitoare, Ileana a devenit educatoare și muncește cot la cot cu soțul ei pentru a-și întreține palatul cu trei camere din centrul orașului. Acasă e gospodină iscusită, căci casa e lună de curățenie, iar masa e mereu îmbelșugată, e mamă iubitoare, soție devotată, iar la serviciu e o angajată model, mereu în centrul atenției cu reușitele ei. Este femeia modernă care nu se dă în lături de la nimic, depășind etichetele ce i s-au atribuit odinioară. Și a reușit acest lucru acceptând fiecare provocare ce i-a ieșit în cale.

Despre Făt-Frumos ce să vă zic? Familist convins, nu rata nicio ocazie de a petrece timp cu familia, iar cei mici au crescut având alături un tată implicat, acel gen de părinte care, fără să își dai seama, a devenit cel mai bun prieten al copiilor săi. Luptele împotriva zmeilor și balaurilor cu șapte capete l-au învățat ce este curajul, așa că nu i-a fost greu să inițieze o afacere proprie. S-a lovit de intrigile invidioșilor care încă îl considerau necopt pentru o astfel de ocupație, dar le-a demonstrat tuturor că prin muncă și onestitate poți deveni un om de afaceri de succes și chiar să câștigi titlul de „Antreprenorul anului”. Nopțile nedormite și zilele lungi de muncă au început să-și pună amprenta pe chipul lui, care căpăta în fiecare zi un aspect tern și se încărca de riduri tot mai proeminente. Parcă și pletele bălaie cădeau tot mai mult, ca un copac ce se desfrunzește când vine toamna. Începea să creadă că cei din jur vor născoci că a și ajuns la „adânci bătrâneți”. Era evident că performanța masculină avea și ea nevoie de un aliat de încredere în lupta cu primele semne de îmbătrânire. Zâna cea Bună de la Gerovital i-a auzit necazul și a creat produse cosmetice potrivite necesităților lui. Așa a luat naștere noua gamă de cosmetice pentru bărbați – Gerovital Men.

farmec.ro
Și a început Făt-Frumos să obțină performanță pe toată linia alături „soldățeii” cu straie din sticlă și suflet bogat în substanțe benefice din cutiile de Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men și Fiole Anticădere tratament intensiv Gerovital Men. Zece fiole a câte 2 ml aplicate pe tenul curat dimineața i-au readus prințului din povești grația de altădată. Tenul era vizibil hidratat grație celor două forme de acid hialuronic prezente în compoziția serului concentrat, potrivit nevoilor masculine: acid hialurinic pudră pentru acțiune la exterior și cel lipozomal, care acționează în straturile de profunzime ale dermului. Bărbieritul zilnic, mediul ambiant și ritmul de viață tot mai alert nu au nicio șansă în fața complexului Ion-Moistᵀᴹ4Men, care asigură hidratarea şi regenerarea pielii. Nici peste tratamentul pentru păr nu trecea, ci îl respecta cu sfințenie, zi de zi timp de trei luni. Aplicând pe scalpul umed, după spălare, cât mai mai aproape de rădăcina firului de păr sau pe părul uscat între spălări, serul bogat în principii active precum extractele de Larix și Ceai Verde, care combat căderea părului, Glicina ce mărește rezistența firului de păr și ingrediente care reduc sebumul și mătreața, înlăturând aspectul de „păr gras”, nu doar că a scăpat de căderea excesivă a podoabei capilare, ci părul i-a devenit mai puternic, mai sănătos și chiar mai des, sporindu-i astfel încrederea în sine. Parcă și afacerile au început să îi meargă mai bine...
farmec.ro
O simplă poveste modernă cu personaje clasice? În viața de zi cu zi, chiar noi suntem aceste personaje. Jonglăm cu atâtea sarcini zilnice, încât nu ne dăm seama că suntem eroii propriei noastre povești. În marea de provocări cotidiene, asemenea eroilor din basme, avem de traversat probe care își pun amprenta pe latura fizică, drept urmare ne pierdem încrederea în noi înșine. Nici Ilenele cele Cosânzene și nici Feții-Frumoși nu sunt cruțați de semnele trecerii timpului, de poluarea urbană sau de perioadele solicitante, astfel că există o gamă Gerovital pentru fiecare, performanța fiind garantată atât la masculin, cât și la feminin. Sporind încrederea în sine prin rezultatele obținute, Gerovital e Zâna cea Bună din viața noastră.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019

Comentarii

Voi citiți...