De sezon: Balsam de buze Verre de Nature, cu ulei de cătină, ulei de sâmburi de struguri și ulei de portocale, de la Manicos

Avem parte de o toamnă capricioasă. Astăzi a fost destul de plăcut afară, soarele ne-a mai încălzit puțin, ne-a lăsat în pace și vântul... Săptămâna trecută, însă, a debutat cu o combinație letală pentru... buze. Vântul și aerul rece s-au aliat și au început degrabă conspirația împotriva buzelor sensibile, punându-și în plan să le usuce, fără nicio urmă de milă.
Mi-am zis că trebuie să acționez cât mai repede, să nu las „drăcușorii meteorologici” să le vină de hac buzelor mele. Așa am pornit în căutarea balsamului de buze ideal. Până acum, am încercat diverse remedii, de la cele mai banale, până la cele mai populare. Am fost încântată de ce făcea unguentul clasic de gălbenele, varianta simplă, de la Plafar, sau cea cu arnică, de la Fares. Un mic inconvenient au: mirosul de vaselină. Pentru unele, acesta poate fi un atuu, e dovada clară că nu conține parfum. Totuși, am găsit puțin deranjant acest miros, mai ales când aplicam unguentul seara, înainte de culcare. Dintre produsele populare, cel mai bine mi-a priit Nivea, dar numai varianta Essential Care. Restul, apă de ploaie, inclusiv variantele colorate de la Nivea, am mai avut vreo două variante de la Garnier (care nici nu cred că se mai găsesc), nici Baby Lips de la Maybelline nu prea face față (am încercat varianta cu galben și cea cu mov), mi se pare că se șterge destul de repede, deși în general sunt tare încântată de produsele lor. Nu mai vorbesc de Balea sau Avon, care au fost mari dezamăgiri. 
Mă gândeam ca acum să încerc ori Neutrogena, ori Himalaya, dar... surpriză! În DM, din pură întâmplare, am găsit ceva cu totul deosebit...
Este vorba despre balsamul de buze Verre de Nature, cu ulei de cătină, ulei de sâmburi de struguri și ulei de portocale. De ce este deosebit? Pentru că se prezintă a fi balsamul de buze realizat în proporție de minim 98% din ingrediente naturale. Deci, atunci când mâncăm, nu vom mai ingera parabeni, conservanți, alergeni sau alte substanțe chimice.

Așa se prezintă ambalajul:

Avem și o scurtă prezentare, cu beneficiile fiecărui ingredient:

Apoi, aflăm că îl putem folosi ca atare sau pe sub rujul preferat. Tot aici avem și lista completă a ingredientelor:

Made in Romania, maaare avantaj atunci când aleg un produs cosmetic. Date despre producător, cantitate și valabilitatea, toate le găsim pe spatele ambalajului:

Produsul în sine :)

În concluzie, pentru 7,7 lei acest balsam e o adevărată minune, fără nicio exagerare. E un produs care nu trebuie să lipsească din geanta nimănui, mai ales acum, că vine iarna. Chiar protejează buzele de aerul rece și rezistă vreme îndelungată, chiar dacă mâncăm sau bem, asta deoarece ceara naturală de albine, componentul principal, are o aderență mai mare decât orice alt tip de ceară sintetică. Plus că are un miros delicios de portocale, datorită uleiului extras din acest fruct, ingredient conținut de acest produs. La prețul ăsta, merită încercat :)

Comentarii

Voi citiți...