Frumusețea înseamnă evoluție

Să descoperim cine suntem cu adevărat
Primul pas spre autocunoaștere și echilibru interior îl reprezintă asumarea deciziilor. Fiecare proiect, fiecare mișcare, aspirațiile noastre ne definesc și ne modelează personalitatea. Viața noastră este un sculptor care vrea să transforme bucata de piatră în capodoperă și pe care o prelucrează necontenit, că să obțină cea mai bună versiune a sa. Urmările alegerilor noastre sunt rezultatele pe care sculptorul le obține cu fiecare lovitură de ciocan, cu fiecare alunecare a dălții. Doar că piatra e colțuroasă, cu imperfecțiuni și puncte vulnerabile. O lovitură prea puternică în locurile nepotrivite îi fac rău și îngreunează calea spre propria devenire. De deciziile noastre depinde realizarea capodoperei.
Calea spre frumusețe
Pe lângă părțile neplăcute ale obstacolelor de natură profesională sau personală care insistă să se lipească de noi și să ne însoțească pe calea noastră spre desăvârșire, tot așa se întâmplă și în frumusețe. Un produs de îngrijire sau machiaj neadaptat cerințelor tenului nostru poate degrada starea epidermei. De aceea ritualurile de îngrijire trebuie să fie adaptate nevoilor proprii, iar recomandările sunt mereu binevenite și lasă loc de un sincer „Mulțumesc” atunci când produsul ajunge să ocupe un loc de cinste în rutina ta.

Pudra de argilă pentru măști cosmetice - recomandare de la cea mai bună prietenă
Buna mea prietenă, îți mulțumesc pentru faptul de a-mi fi făcut cunoștință cu una din primele iubiri în materie de produse de îngrijire, o iubire adolescentină, care nu se uită niciodată. Mi-ai recomandat pudra de argilă, care este o minune a naturii pentru orice tip de ten. Se omogenizează cu sucuri de fructe sau legume ori chiar apă, fie ea de la robinet, de izvor sau termală, în funcție de cerințele fiecărui ten, iar rezultatul este o mască ce purifică, îngrijește, luminează și calmează pielea. În plus, râd și acum cu nostalgie amintindu-mi primele noastre reacții de adolescente care cochetau cu îngrijirea tenului. Ce ne mai amuzam când ne vedeam chipurile acoperite de argilă! Cum crăpa de la râsetele noastre!

Doina emulsie cu extract de castraveți - moștenire pe cale maternă
Dragă mamă, îți mulțumesc pentru că mi-ai ghidat primii pași în lunga călătorie a cunoașterii de sine și, printre altele, m-ai învățat să nu maschez imperfecțiunile care pot să-ți dea peste cap stima de sine. M-ai convins că un ten perfect este un ten îngrijit, iar la baza îngrijirii stă demachierea. Un produs 100% românesc, care a făcut frumoase generații întregi de femei, este laptele demachiant Doina, nelipsit din ritualul tău de îngrijire. Având tenul mixt, mi-ai făcut cunoștință cu sora mai tânără a Doinei. Bogată în acid salicilic și suc astringent de castraveți, Doina 2 mi-a făcut mai ușoară trecerea prin adolescență și problemele tenului care au venit firesc. Când folosesc acest produs, îmi vin în minte toate discuțiile mama-fiică și cât de importante au fost acestea în formarea mea.

Gerovital Equilubrium - cea mai bună alegere personală
Timpul a trecut, dar tenul meu a rămas la fel: mixt, cu mari tendințe de îngrășare în zona T, cu predispoziție la imperfecțiuni. Dacă ar fi să mă reîntâlnesc pe mine însămi cea de anul trecut, mi-aș mulțumi pentru decizia de a trece la un nou nivel: îngrijirea profesională Gerovital Equilibrium. Masca reparatoare se aplică săptămânal și m-am uimit cât de radios rămâne tenul, iar fluidul hidratant matifiant a trecut cu brio peste proba caniculei și cea a măștii de protecție, reușind să țină în frâu luciul inestetic al feței, datorat excesului de sebum, așa cum n-a reușit niciun alt produs similar pe care l-am testat.

Dragă Farmec, îți mulțumesc pentru toată grija regăsită în aceste produse și pentru liniștea cu care voi putea trece la următorul nivel din rutina mea de frumusețe! E atât de confortabil să știi că Gerovital - Doctor în frumusețe deja a pregătit pentru tine produse compatibile cu tipul tău de ten și că nu vei fi nevoită să experimentezi, că poți urma o linie dreaptă, firească. Includ în rutina mea zilnică un produs nou, adaptat nevoilor de primăvară-vară: un demachiant care să înlăture machiajul waterproof pe care îl folosesc tot mai mult în această parte a anului.

Apa micelară bifazică este alegerea mea
Asigură un ten curat, radiant, fiind ideală în curățarea tenului normal cu ușoară tendință de uscare.
Îndepărtează inclusiv machiajul waterproof, având acceptabilitate cutanată și oculară foarte bună. 
Îndepărtează machiajul waterproof al ochilor până la 80% și a machiajul rezistent al buzelor până la 60%.

De Farmec este prima și cea mai bună alegere pentru mine?
Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice și am fost atrasă de eficacitatea produselor. Recent a fost lansată linia Perfect Look, sub umbrela gamei Gerovital H3 Evolution, alcătuită din produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice pentru toate tipurile de ten, dar și produse pentru îngrijirea corpului, această apă micelară fiind membra noii familii de produse.

Gerovital H3 Evolution Perfect Look, o gamă născută sub semnul evoluției
Gama are la bază o formulă inovatoare compusă din Acidul Hialuronic 4D și Uleiul natural din Trandafir Sălbatic, asigurând o acțiune duală, atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare.

Acidul Hialuronic 4D este un complex molecular antirid, format din patru dimensiuni moleculare diferite. În funcție de masa moleculară, Acidul Hialuronic are un grad diferit de absorbție în piele, cu beneficii specifice: 
✅hidratează instant suprafața pielii;
✅pătrundere în straturile profunde ale epidermei pentru a stimula capacitatea de apărare naturală a pielii;
✅activează procesulul de reparare epidermică. 

Uleiul Natural din Tradafir Sălbatic completează acțiunea Acidului Hialuronic 4D și aduce un aport valoros de nutrienți cu scopul de a crește elasticitatea, fermitatea, gradul de hidratare și confortul pielii.

Linia asigură un ritual complet de îngrijire pentru ten și corp, fiind alcătuită din:


🔔Apă Micelară Bifazică;
🔔Apă Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic;
🔔Cremă Fermitate Contur Ochi;
🔔Cremă Ultra-Activă și Luminozitate;
🔔Cremă Remodelare Contur Față;
🔔Mască Regenerantă Nocturnă;
🔔Cremă Hidratantă Fermitate Corp;
🔔Cremă Anticelulitică

Produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look se adresează tuturor tipurilor de ten, au formulări uşoare şi conferă beneficii imediate.

Tu cum ai devenit cea mai bună versiune a ta?

Surse foto: Farmec.ro și arhiva personală
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Comentarii

Farmec a spus…
Frumoasa echipa ai strans pe langa tine! Bravo!

Voi citiți...