Concediu în stațiunea Curtea de Acasă

Ce au în comun Dunărea, Marea Neagră și Băile Herculane?


APA! 

Iar eu iubesc să fiu înconjurată de apă.

La asta se rezumă ultimul meu concediu, cel din 2019. După ce străbate zece țări și patru capitale europene, împărăția apelor dunărene sculptează învolburatele Cazane, pe cursul cărora se perindă zeci de vaporașe și șalupe pline cu turiști însetați după frumusețea acestui colț de țară. Am poposit și pe la cea mai veche stațiune balneară din țara noastră, Băile Herculane. Istoria acestui loc începe la scurt timp după cucerirea Daciei de către romani, iar apa ce izvorăște din adâncuri este apreciată și utilizată și astăzi. Și Marea Neagră are farmecul său, cu valurile sale când domoale, când agitate, care mângâie nisipul încins de tăria soarelui de vară. Plănuiam să revenim în aceste locuri și în anul ce urma să vină...

Doar că anul 2020 a avut alte planuri pentru noi toți. S-a strecurat în casele noastre, a furat toate agendele, a tăiat peste zilele notate cu „CONCEDIU” și a notat „PANDEMIE”. Și s-au dus pe apă concediile deja planificate și îndelung așteptate. Pe apa sâmbetei! Ceea ce părea să treacă în decurs de câteva luni, s-a încăpățânat să rămână în continuare, ca un musafir nepoftit, și anul 2021 pare să se desfășoare, din nou, sub patronajul virusului. Un nou virus. Un virus care demontează orice speranță de a pleca în vacanță: Concediu-Eșuatus.

Măsuri de prevenție împotriva infectării cu virusul Concediu-Eșuatus și în anul 2021

Pentru a nu te supune riscului de a fi reinfectat cu parșivul virus Concediu-Eșuatus, o tulpină globală, care ucide toate planurile de vacanță, verișoară de gradul al doilea cu deja celebrul Coronavirus, trebuie să respecți câteva măsuri de prevenție: 

1. Igienizează și dezinfectează-ți mintea de energiile negative
Nu te necăji dacă ți-au fost spulberate planurile de concediu. Sănătatea ta și a celor dragi este mult mai importantă și trebuie să o prețuim. Supărarea, frustrarea, sentimentul de indignare suprimă imunitatea și doar o gândire pozitivă o poate păstra în gardă astfel încât să atace orice pericol microscopic.

2. Păstrează distanța față de piscinele publice și investește cu încredere într-o piscină proprie
Ca să nu mai pierzi încă un concediu, cea mai bună alternativă este să consulți oferta Piscine Ieftine

Prin ce se diferențiază PiscineIeftine.ro de alți furnizori de pe piața românească?


🏊În primul rând, faptul că doar calitatea este germană, prețul este românesc și poate fi amortizat cu ușurință din pricina contextului pandemic în care trăim, care nu este unul foarte permisiv în ceea ce privește deplasările;
🏊Transportul este gratuit în țară, indiferent de localitatea unde locuiești;
🏊 Montajul este și el din parte casei, gratuit;
🏊Găsești piscine din otel la prețuri mult reduse;
🏊Gamă largă de piscine metalice ovale, rotunde sau piscine din beton, kit-uri complete care să satisfacă cele mai mari pretenții;
🏊Toate produsele sunt în stoc, ceea ce asigură livrarea rapidă.

Alegerea mea: Piscina Hobby Pool Toscana
Am găsit varianta ideală pentru curtea din spatele casei de la țară unde, fiind aproape de grădină, locul în care numai păsările își fac simțită prezența și nimic nu perturbă liniștea și dispoziția de bălăceală:  este piscina ovală cu perete metalic Hobby Pool Toscana, de dimensiuni medii, 6 x 3,2 x 1,5 m, care corespunde necesităților familiei mele.

De ce am ales o piscină cu structură metalică?
Un aspect esențial anterior achiziției este documentarea. Acest tip de piscine este foarte apreciat datorită raportului calitate-preț imbatabil, la care se adaugă montarea rapidă și facilă. Peretele confecționat din oțel galvanizat este căptușit cu poliester, ceea ce îi conferă o durabilitate incontestabilă și o diferențiază de piscinele fabricate în China, de o calitate îndoielnică.
Adâncimile acestor piscine variază și pot fi îngropate total sau parțial, în funcție de preferințe.

Revenind la Hobby Pool Toscana, este important să înțelegem rolul fiecărui element din kit

Piscina metalică se comercializează sub forma unui kit complet care include:
🏊Bazinul din oțel galvanizat – piscina propriu-zisă. Modelul prezentat de mine este prevăzut cu
perete din oțel galvanizat de 0,8 mm produs în Germania.
🏊Liner prefabricat - sau căptușeala de iaz, este o geomembrană impermeabilă folosită pentru reținerea lichidelor, inclusiv căptușirea rezervoarelor sau a bazinelor. Piscina Hobby Pool Toscana este prevăzută cu liner albastru Mediteranean, grosime de 0,8 mm, produs în Germania.
🏊Sistem de filtrare – cu pompă, filtru cu nisip și vană incluse
🏊Pâslă antimicrobiană – protejează linerul
🏊Skimmer – ca să te bucuri de apă mereu curată, fără impurități apărute din mediul exterior
🏊Scară din oțel indoxidabil  - cu trepte antiderapante pentru un plus de siguranță
🏊Duze de refulare și de aspirație
🏊Racorduri
🏊Fitinguri PVC



Apoi, se plasează comanda, se recepționează conținutul pachetului și se observă montarea, cum visul unei stațiuni chiar în grădina casei devine realitate. Și brusc, te relaxezi. Uiți de toate problemele lumii exterioare și te bucuri de micul tău colț de rai.

3. Vaccinează-te cu liniștea și siguranța propriei stațiuni, Curtea de Acasă
Odată administrată prima doză, poți să te prezinți la rapel în fiecare zi însorită, deoarece zâmbetele, voia bună însoțite de calmul și siguranța propriei curți nu prezintă reacții adverse și nici contraindicații. Astfel, poți să te bucuri de propria stațiune chiar la tine acasă, departe de aglomerație, zgomot sau presiunea restricțiilor.

Nu-mi mai rămâne decât să transmit tuturor prietenilor și cititorilor clasica ilustrată...


Surse foto: PiscineIeftine.ro și arhiva personală
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Comentarii

Voi citiți...