I-am spus Moșului despre bărbații din viața noastră

Studii recente arată că femeile sunt mai darnice decât bărbații de Crăciun, dar și cu alte ocazii, fapt datorat abilităților organizatorice și dorinței de a achiziționa totul din timp, spre deosebire de bărbați, care lasă cumpărarea cadourilor pe ultima sută de metri. Drept urmare, dragă Moșule, vreau să îți vorbesc despre acei bărbați din viața noastră, a tuturor, pe care îi iubim și acum, mai mult ca niciodată, vrem să le arătăm cât de speciali sunt pentru noi, chiar dacă nu sunt foarte pricepuți să aleagă cadouri.

Mă întreb: oare ție nu îți este greu să citești atâtea scrisori și să asculți atâtea dorințe? Poate că și femeile despre care vorbește studiul aleg să cumpere din timp cadourile pentru cei dragi tocmai din cauza dilemelor pe care le au atunci când trebuie să aleagă lucrurile potrivite. Și nu e deloc ușor să îi mulțumești pe fiecare în parte. Chiar, tu cum rezolvi eterna provocare „Ia-mi ce vrei tu” sau „Cumpără ce-ți place ție”? Nu mă aștept să-mi dezvălui marile tale taine, dar aceste formulări pun pe jar o femeie an de an. De multe ori, își consumă toată energia gândindu-se la ce poate să îi placă unui bărbat, care va fi reacția lui, va fi mulțumit de cadoul primit? 

Eu tind să cred că știu răspunsul sau, vorba englezului, I got the Answear! Nu, nu mă corecta, Answear e răspunsul corect, varianta corectă atunci când cauți răspunsul la întrebări legate de vestimentație. Căci hainele nu sunt niciodată prea multe, așadar orice om, bărbat, femeie, copii deopotrivă acceptă și se bucură când primesc haine drept cadou de Crăciun. Lasă-mă să-ți spun câteva vorbe despre bărbații din viețile noastre. Sunt bărbații pe care îi iubim sau îi apreciem pentru ceea ce fac pentru noi, pentru familie sau pentru societate, așa că merită să fie cadorisiți de noi, femeile din viața lor.  Am și câteva recomandări... 

Să-ți spun despre tatăl care trebuie să aibă grijă de el și de sănătatea lui
Copiii își iubesc părinții. Cât am fost copii, magia iernii era adusă în casă de ei, de cei mai îndrăgiți spiriduși ai fiecărui copil. Părinții sunt cei care dădeau tonul farmecului hibernal împodobind bradul, inundând casa de colinde și parfum de cozonaci. Era parfum de sărbătoare. Toate acele clipe de poveste se datorează lor. Așadar, pentru tăticii care de dragul nostru, al copiilor, se îmbrăcau până și în costumul tău, aruncă un ochi în categoria geci bărbați și adu-le o haină potrivită temperaturilor scăzute, ca să fie feriți de suflul înșelător al vântului rece. Astfel, în timpurile acestea pline de frământări și griji, noi copiii, vom fi mai liniștiți știindu-i protejați de răcoarea iernii.

Să-ți povestesc despre iubitul care are rețineri față de stilul vestimentar clasic, office
Noi femeile mai avem un bărbat special în viața noastră. Unele îl numim prieten, iubit, altele îi spun soț, dar în sufletul nostru are același rol: sufletul pereche. Și n-aș vrea să uiți de el. Pentru bărbații din viețile noastre, caută în secțiunea cămăși bărbați, poate acum, în prag de sărbătoare, cu magia ta, reușești să îi convingi că rafinamentul și eleganța unei cămăși li se asortează mai bine decât un tricou simplu, că e bine să aibă niște cămăși frumoase și atent alese în garderoba lor. Poate că le vor purta la o cină romantică ori la un eveniment în familie sau la un interviu de angajare, cămășile îi vor pune în lumină încrederea în sine.

Să-ți zic și despre fratele pasionat de tehnologie
Multe dintre noi avem frați care așteaptă o atenție din partea surorilor care i-au răsfățat mai mereu. Adolescenți clocotind de curiozitate sau bărbați în toată firea, toți se transformă în copii entuziaști când au în fața lor gadgeturi de ultimă generație. Și cum n-am amaneta bradul împodobit de Crăciun cu apartament cu tot ca să cumpărăm fratelui pasionat de tehnologie cel mai nou model de telefon, e mai bine să te uiți în categoria portofele bărbați. Până la urmă, chiar și cardurile lor au nevoie de un portofel din care să pândească o viitoare achiziție.

Trebuie să îți povestesc despre cel mai bun șef
Mulți dintre noi avem un șef care face ca lucrurile să meargă strună la serviciu. E amabil cu angajații săi, se consideră parte din echipă și muncește alături de ei. De regulă, să pregătești un cadou pentru șef este o reală provocare, poate solicita un buget ridicat, dar totul devine mai ușor și mai distractiv când cadoul e pregătit de întreaga echipă. Un ceas de mână este un dar foarte potrivit pentru Crăciun. Cu toate că tehnologia asigură legătura permanentă cu ora exactă, ceasurile încă sunt un accesoriu care nu se demodează. Așadar, caută în secțiunea ceasuri bărbați și alege cadoul care să îl ajute să ajungă la timp oriunde.

Să-ți spun despre colegul pe care trebuie să îl cadorisesc de Secret Santa
De regulă, când ne revine rolul de Moș Crăciun, vrem să fim originali, dar să ținem cont și de utilitatea unui cadou. Vrem să fim creativi, dar nici n-am cheltui o avere, cu atât mai mult cu cât colegii stabilesc un buget. Ce spui de un pulover? Nu genul acela cu reni și fulgi de zăpadă, care pare tricotat de bunica în iarna lui 74. Când spun pulovere bărbați mă gândesc la un articol vestimentar care poate fi purtat la o ieșire în oraș, în vizită la rude, de sărbători sau și la muncă, dacă mediul permite. Adică fix acea piesă deosebit de versatilă pe care bărbații o apucă din dulap și o trag pe ei mai mereu și, culmea, se și potrivește în context. Poate că nu pare un cadou tare inspirat, la o primă vedere, dar colegul mereu pus pe grabă îți va fi etern recunoscător!


Draga mea cititoare, așa-i că nu e greu? Nu ai nici o scuză ca să nu îi bucuri pe bărbații speciali din viața ta. Spune-le „Te iubesc” sau „Mulțumesc” cu un cadou inspirat și util!

P.S. Anul acesta, spiridușii Moșului s-au angajat la Answear!
Prezent pe piața vestimantară din România din anul 2015, ANSWEAR comercializează produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii 100% originale, în portofoliul magazinului online regăsindu-se peste 300 de branduri internaționale de top precum Tommy Hilfiger sau Emporio Armani, mărcile sport Adidas, Nike ori New Balance. Există posibilitatea de a proba articolele în propria oglindă, în tihna propriei locuințe, factor ce elimină presiunea unei alegeri neinspirate la cabina de probă, iar dacă vrei să păstrezi surpriza până în seara de Ajun, returul e gratuit


Dragă Moș Crăciun,

Vreau să îți spun că... de fapt, lasă. Nu-ți mai scriu scrisoare. Anul acesta, eu sunt Moș Crăciun! Ho-ho-ho!

Semnat,
Femeile care au găsit răspunsul

Sursă imagini: Answear.ro
Articol scris pentru SuperBlog2020

Comentarii

Voi citiți...