Liceul Teoretic German „Friedrich Schiller” din Oradea așteaptă cu brațele deschise o nouă generație de învățăcei

 Câte limbi vorbești, de atâtea ori ești om

Te poți reinventa, îți deschide noi orizonturi profesionale, te descurci mai ușor când călătorești. Cu cât stăpânești mai multe limbi, cu atât vei fi mai câștigat în viață. O școală în care o limbă de circulație internațională se studiază la nivel matern poate fi doar o școală care deschide perspective.

Și cum curiozitatea copilăriei reprezintă o bună bază pentru a clădi un viitor promițător, înscrierea copilului în clasa pregătitoare necesită o temeinică și profundă cercetare a ofertelor educaționale. 

Dacă ceea ce vă doriți pentru copilul dumneavoastră este un mediu educațional performant, alături de cadre didactice dedicate, cu experiență, care îi vor ghida primii pași prin minunata lume a limbii germane, Liceul Teoretic German „Friedrich Schiller” este cea mai bună alegere!

În oferta educațională sunt cuprinse atât clase cu predare în limba română maternă, cât și clase cu predare în limba germană maternă, iar ca să vă convingeți care este cea mai bună opțiune pentru viitorul învățăcel, vă invităm miercuri, 3 martie 2021, ora 18, la o întâlnire online cu conducerea unității de învățământ și cu cadrele didactice care vor preda la clasele pregătitoare. 

Deschidem larg porțile și îi întâmpinăm cu mare drag pe părinți și copii deopotrivă, cu scopul de a ne cunoaște reciproc. De această dată, din pricina contextului pandemic, întâlnirea nu va avea loc în clădirea din Piaţa Cazărmii nr. 2-7, unde funcționează clasele primare, nici în clădirea situată pe str.W.Shakespeare nr. 22, unde studiază clasele gimnaziale și de liceu, ci apelăm la o locație sigură și eficientă: platforma Zoom.

În loc de adresă...

Join Zoom Meeting:

Meeting ID: 733 4195 7191

Pascode: 38w9bR

Vă așteptăm cu drag!

Comentarii

Voi citiți...